Στην Αλεξάνδρεια μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος

geroulanos proeklalex34-20150913

Προεκλογική ομιλία στην Αλεξάνδρεια πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Παύλο Γερουλάνο. Τον Π. Γερουλάνο προλόγισε το μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Γρηγόρης Γιοβανόπουλος.

Στην ομιλία του ο καλεσμένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο για την ανάγκη συνέχισης των συνεργασιών στο ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς (όπως συμβαίνει εν όψει των επικείμενων εκλογών με τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), αναφέρθηκε στα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας ενώ ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ώστε οι βουλευτές που θα εκλεγούν να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι γιατί θα αποτελούν ένα πόλο πολιτικής σταθερότητας στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Στη συνέχεια απάντησε σε σειρά ερωτήσεων που του τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Η συγκέντρωση, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας) ήταν πολυπληθής ενώ μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν την ομιλία – πέραν των υποψηφίων βουλευτών Ημαθίας – ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Κωστ. Ναλμπάντης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στεφ. Δελιόπουλος Στέφανος, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Κιρκιλιανίδης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αλεξάνδρειας Μεν. Λυμπεράκης καθώς και ο πρώην βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας.

Στη συνέχεια ο ομιλητής καθώς και οι υποψήφιοι μετέβησαν στον χώρο του (ακόμη υπό κατασκευή) Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας καθώς και στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στην οδό Βετσοπούλου, απέναντι από το ΠΠΚ.

πηγή: e-periskopisi.gr