tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εθνομιδενιστές και εθνίκια

Του Τάσου Τασιόπουλου 

- Η ιστορία της συγκρότησης των γειτονικών βαλκανικών κρατών τέμνεται αλλά  και καθορίζεται από το πρόβλημα της αντιφατικής συνύπαρξης στον ίδιο γεωγραφικό χώρο πολλών εθνικών ομάδων που εγκαταστάθηκαν σποραδικά και εν πολλοίς άτακτα σε διάφορες χρονικές περιόδους.
 
- Δεν χρειάζεται συνεπώς να ειπωθούν περισσότερα γι' αυτές τις  “θεωρίες” αφού η αυτογνωσία “της άλλης πλευράς” αποτελεί ένα χοντρό παραμύθι, καθώς με την ρήξη Τίτο – Στάλιν το 1944, ο Τίτο, πανίσχυρος στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και προστατευόμενος από τους Δυτικούς ως ενοχλητικός απέναντι στην  ΣΟΒΙΕΤΙΑ, άρπαξε την ευκαιρία και μετονόμασε την Νότια Σερβία σε “Μακεδονία”
 
- Βέβαια στις 20 Ιουλίου (του προφήτη Ηλία δηλαδή ) του 1903 είχε οργανωθεί η περίφημη εξέγερση του Ηλιν-ντεν ως συμμαχία των καταπιεζομένων ανεξάρτητα εθνικότητας εναντίον των καταπιεστών της μπουρζουαζίας ανεξάρτητα εθνικότητας την οποία βέβαια κατατρόπωσε η στρατιά του Σουλτάνου – δική του ήταν τότε η επικράτεια – που έδρευε στην Θεσσαλονίκη.
 
- Φαίνεται όμως πως η ιστορία αρκετές φορές παίζει τα ίδια παιχνίδια καθώς εκείνη την εποχή (το 1944) ο Τίτο, έδρασε χωρίς να λογαριάζει κανέναν από τους φτωχούς γείτονές του αφού ως αποκηρύξας τον Μπολσεβικισμό ήταν το χαϊδεμένο παιδί της δύσης που δεν έπρεπε να πειράξει κανένας, όσο και αν πονούσε, αν πονούσε βέβαια από την συγκεκριμένη πράξη.
 
- Στις 17 Δεκεμβρίου του 2017 ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΤΣΙΤΣ πρόεδρος της Σερβίας επισκέφτηκε στην Μόσχα τον ΠΟΥΤΙΝ, μαζί με μια κυβερνητική κουστωδία όπου μεταξύ άλλων ήταν και ο υπουργός εξωτερικών και στην κοινή συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι: “επετεύχθη κάποιο είδος συμφωνίας με τη Ρωσία για την περίπτωση που οι Αλβανοί του Κοσόβου ζητήσουν διεύρυνση της σύνθεσης των μελών στο διάλογο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ-ΠΡΙΣΤΙΝΑΣ με τη συμμετοχή των Αμερικανών, να είναι και οι Ρώσοι” επίσης ότι “τα εξοπλιστικά συζητήθηκαν λεπτομερώς και ευχαρίστησαν τον κ. Πούτιν για τα δώρα” και ότι “παρέχεται το δικαίωμα στη Σερβία να εξάγει Ρωσικό φυσικό αέριο σε τρίτες χώρες μέχρι πέντε (5) δις κυβικά μέτρα”, αποδεικνύοντας ακόμα και στους αφελείς ότι η Σερβία τέθηκε στο άρμα του Πούτιν και άρα τα Σκόπια πρέπει πάση θυσία ως εναπομείναν κομμάτι των δυτικών Βαλκανίων να τεθεί στην επιρροή των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
 
- Προφανώς στο γεωπολιτικό αυτό παιχνίδι “των ΜΕΓΑΛΩΝ” προστίθεται και η εφηβική κομματική παιδεία των Ελλήνων ιθυνόντων οι οποίοι όταν ήταν μικροί αγωνίζονταν ενάντια στους προκαπιταλιστικούς τρόπους παραγωγής που ήταν καθαρή μυθοπλασία η οποία εξυπηρετούσε ιδεολογικές ανάγκες του αστισμού και υποστήριζαν τους αγώνες που ένωναν εργάτες, ανεξάρτητα αν ήταν Βούλγαροι, Σέρβοι ή Έλληνες.
 
- Έτσι μάλλον λόγω αυτής της προπαιδείας του διεθνιστή χάρηκε ο υπουργός μας επί των Εξωτερικών, αλλά τη χαρά του την έκοψαν οι μπουρζουάδες Σκοπιανοί αφού τα θέλουν όλα δικά τους και δεν στρέγουν σε καμία συμφωνία ούτε για το όνομα, ούτε για τα αλυτρωτικά, ούτε καν για τα αγάλματα, γιατί αν πετύχουν να μπουν στον ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε δεν υπάρχει διαδικασία να βγούν ό,τι και αν μας πάρουν.
 
- Φυσικά οι εθνομιδενιστές κυβερνώντες προβάλουν ατυχή επιχειρήματα με το να ψελλίζουν ότι 130 χώρες αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία” γιατί την ταυτότητα του “Μακεδόνα”δεν μπορούν να την πάρουν από κανέναν άλλο παρά μονάχα από την Ελλάδα γι' αυτό και δεν αρκούνται στις 130 αναγνωρίσεις αλλά επιμένουν στην μία, την
Ελληνική.
 
- Επειδή μια νέα κυβέρνηση που θα είναι χωρίς τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορεί να ξεκινήσει από το μηδέν, είναι ευκαιρία να προταθεί το όνομα “Κεντροβαλκανική δημοκρατία” και ας αναγνωριστεί στο ποτέ, δικό τους το πρόβλημα.
 
ΥΓ1.  Εκτός αν τίποτα αγράμματοι συντοπίτες μας, ανώτατοι αξιωματούχοι, που αντί να πάνε σχολείο να μάθουν καμιά κλούτσα ιστορία, “σπούδαζαν” στις καφετέρειες εθνομιδενιστές, ήδη δε, μπήκαν στο βρακί της ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ και μαζί με την ΕΘΝΙΚΗ περιουσία για 99 χρόνια ξεπούλησαν και το ΣΚΟΠΙΑΝΟ για να κρατήσουν το εννιαχίλιαρο του “ΜΑΞΙΜΟΥ” για λίγους μήνες, κόντρα στα Εθνίκια που και τα γράμματα έπαιρναν, και σπούδασαν και έμαθαν ιστορία.
 
- Α, ναι δεν διαπραγατεύονται οι Σκοπιανοί, οι Αμερικανοί οι κάποτε “ρουφιανόι, δολοφόνοι των λαών” απαιτούν και επιβάλουν στην πρώτη φορά ξεβράκωτη Αριστερά.
 
ΥΓ2. Ρε, μεγάλη είναι η πλάκα να είσαι από τους νέους και ωραίους του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ” και να σε διορίζει ως πρωτοκλασάτο ο ΜΙΧΑΛΟΣ.
- Θα πας μπροστά, Κεντροαριστερά.
 
ΥΓ3. Σύμφωνα  με το άρθρο 141 του Κώδικα (.3463/06) η αστική ευθύνη σε δήμο καταλογίζεται με αιτιολογημένη πράξη τριμελούς ελεγκτικής επιτροπής που συγκροτείται στην έδρα κάθε νομού και αποτελείται από 
α) τον πρόεδρο Πρωτοδικών
β) την Επίτροπο του Ελεγκτικού
γ) τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ (τώρα ΠΕΔ)
και όχι από διορισμένο δικηγόρο, που θα πληρωθεί κιόλας για να δώσει πιθανότατα αρεστή γνωμάτευση.
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69