tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιοδεία της ΛΑΣ Αλεξάνδρειας στις υπηρεσίες του δήμου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησε την Τρίτη 5 & 6 Μαρτίου, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», αποτελούμενο από τον επικεφαλή υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ευάγγελο Δόμανο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο, Ιακωβίδη Ιωάννη και Κυροπούλου Αμυγδαλιά.

Στο Κέντρο Υγείας, όπου συναντήθηκαν με την διευθύντρια, το διοικητικό προσωπικό αλλά και το νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό, η συζήτηση εστιάστηκε στα λειτουργικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τις ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων καθώς και προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της μεγάλης περιοχής που καλύπτει ο δήμος. Η ΛΑ.ΣΥ έκανε ξεκάθαρο ότι η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται αποκλειστικά δημόσια & δωρεάν σε όλο το εύρος και θα είναι απέναντι στις πολιτικές που θέλουν τις υπηρεσίες υγείας - πρόνοιας ένα απρόσιτο και ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για τους δημότες.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις της ΥΕΒ Αλεξάνδρειας, ξεκινώντας από το γραφείο κίνησης Καθαριότητας, το Κτηνιατρείο, την Πολεοδομία, την υπηρεσία Εγγείων βελτιώσεων και το εναπομείναν γραφείο της ΔΟΥ, όπου ήταν εμφανής οι ελλείψεις σε προσωπικό. Συγκεκριμένα στην Καθαριότητα διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα, όπως οι ελλείψεις στα ζητήματα της υγιεινής και της ασφάλειας στην εργασία (Ρούχα εργασίας, είδη προστασίας & ασφαλείας εργαζομένων) καθώς και η κακή κατάσταση του όρχου Οχημάτων - Μηχανημάτων που υποδηλώνει τα προβλήματα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Αποτελεί σημαντικό θέμα στο οποίο η «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» τονίζει πως επιβεβαιώνεται, με όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτική των κυβερνήσεων όπου μαζί με τους Δήμους & Περιφέρειες, που τους υπηρετούν, έχουν ως στόχο την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και στο οποίο θα επανέλθει με σχετική ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69