Undercut: Η νέα μόδα στα αντρικά κουρέματα

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Είναι ένα κούρεμα που όλοι οι άντρες θα ήθελαν  να έχουν, μιας και έχει τόσες πολλές επιλογές από αυστηρές γωνίες σε απαλό σβήσιμο και από extreme σε χτένισμα γραφείου, καθώς είναι τόσο ευέλικτο και κολακευτικό για τα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Έτσι αν είστε από τους τυχερούς με πυκνό μαλλί και δυνατή τρίχα, είναι κρίμα να μην ξυρίσετε τις πλευρές και να αφήστε μόνον το πάνω μέρος για χτένισμα είτε γλειμμένο με gel με φορά προς τα πίσω είτε αυστηρά ξυρισμένο στις πλευρές και χτένισμα ίσια πίσω, ή ακόμα και ατημέλητα, ή χωρίστρα στο πλάι. Αν πάλι είστε περισσότερο του φυσικού, κρατήστε το απλό και ζητήστε ένα “σβήσιμο” από τον hairstylist σας.

Το θέμα είναι να μη φοβηθείτε, γιατί φαίνεται ωραίο στα περισσότερα κεφάλια και προσαρμόζεται εύκολα στο προσωπικό σας στυλ. Μπορείτε να το φτάσετε στα άκρα ή να το κρατήσετε πιο κλασικό. Μπορείτε επίσης να μακρύνετε το επάνω μέρος όσο θέλετε, να ξυρίσετε τις πλευρές σας όσο επιθυμείτε, ή να πάτε σε μια σταδιακή μεταμόρφωση.

Κατάλληλα προϊόντα για το styling αυτού του κουρέματος είναι ένα ινώδες gel, ένα κερί, ένας πηλός ή ακόμα και μια λακ φινιρίσματος για το τελείωμα.

Αυτό το look θα μπορούσε να συνδυαστεί με αξύριστο πρόσωπο ή ακόμα περισσότερο με μια πυκνή γενειάδα.  

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711