Χτενίσματα για την γιορτή των ερωτευμένων!

valentine hair

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου,απαιτεί απο εσάς την πιο ερωτεύσιμη εικόνα που θα συνδυάσει την γλυκειά ατμόσφαιρα της ημέρας με την προσωπικότητα σας. Το κομμωτήριό μας σας προτείνει μερικά απο τα πιο αρμονικά χτενίσματα για την δική σας μέρα αγάπης ξεκινώντας απο τον ατημέλητο κότσο που ταιριάζει στις γυναίκες με μακριά μαλλιά αλλά και για εσάς που επιλέξατε το καρέ.

Χωρίς όμως υπερβολικό όγκο για να διατηρήσει με αυτόν τον τρόπο το ρομαντικό του ύφος.Η βραδιά αναμένεται να είναι παράλληλα αισθησιακή και το χτένισμα που θα σας προσδώσει απόλυτη θηλυκότητα είναι οι χαλαρές μπούκλες. ,ενώ στην αναζήτηση σας για ένα χτένισμα που θα παραμείνει σταθερό καθ΄'ολη την διάρκεια της μέρας των ερωτευμένων αλλά και την νύχτα,οι πλεξούδες και πάλι θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες με αρκετές παραλλαγές τους καταλήγοντας σε εκείνες που αρμόζουν στο προσωπικό σας στυλ και ηλικία.Αν θα γιορτάσετε φέτος με τον αγαπημένο σας σε ένα δημοφιλές εστιατόριο ή ξενοδοχείο,τότε χρειάζεστε το αντίστοιχο glamorous hairstyle όπως τις μοιραίες vague ή ένα πιο επίσημο σινιόν που θα κάνει την διαφορά.Και αν η τελική σας απόφαση είναι τελικά πιο δύσκολη απο ότι είχατε αρχικά φανταστεί,εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο κομμωτήριο DIMOS HAIR EXPERTκαι κάντε τον φέτος να σας ερωτευτεί απο την αρχή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου για όλες τις πελάτισσές μας, το χτένισμα στο κομμωτήριό μας θα είναι από 15 ευρώ μόνο 10ευρώ! Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711