Καρέ μαλλιά!

kare-malia-600x350

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Ένα από τα κλασσικά και αξιόπιστα χτενίσματα που επιλέγουν πολλές γυναίκες είναι τα καρέ μαλλιά,ένα κούρεμα με το οποίο φωτίζεται το πρόσωπο της γυναίκας δεδομένου ότι αυτού του τύπου το χτένισμα δίνει μεγάλη έμφαση στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του.Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μια γυναίκα που έχει γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν μια γυναίκα δεν θέλει να εστιάσει την προσοχή των άλλων στο πρόσωπό της, τότε τα καρέ μαλλιά είναι μειονέκτημα. Για το λόγο αυτό αυτά τα χτενίσματα καλό είναι να επιλέγονται από γυναίκες με αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.

Από την άλλη το κούρεμα αυτό είναι τέτοιο που βοηθάει τη γυναίκα στο να απαλλαγεί μια και καλή από την ψαλίδα. Τα καρέ μαλλιά εκτός του ότι είναι κοντύτερα από όλα τα συνηθισμένα μακριά χτενίσματα που βοηθουν την ψαλίδα, απαιτούν και τακτικό κούρεμα με αποτέλεσμα η ψαλίδα να μειώνεται δραματικά.

Τέλος τα καρέ μαλλιά δεν είναι απλώς ένα χτένισμα αλλά μια ολόκληρη κατηγορία χτενίσματος με πολύ μεγάλη ποικιλία ικανή να καλύψει τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Τα περισσότερα από αυτά δίνουν μια έντονη θηλυκότητα στη γυναίκα, ένα σοφιστικέ στιλ και μια γλυκιά αύρα που την κάνουν να είναι και να φαίνεται σέξι.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711