Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας!

mallia ygeia

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Είναι σημαντικό να έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να γίνουν τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά μεγαλώνουν περίπου 1,50 εκατοστά κάθε μήνα γι αυτό και πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Όταν βρεθείτε στο κομμωτήριο ζητήστε απλό καθάρισμα στις άκρες,έτσι δεν πρέπει να παραλείψετε τα τακτικά κουρέματα.Αυτό θα μειώσει την ψαλίδα και την ζημιά της τρίχας, με αποτέλεσμα να κουρευτούν λιγότερα μαλλιά την επόμενη φορά!

Μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, σίδηρο, βιταμίνες και μέταλλα θα ενισχύσει την δύναμη των μαλλιών σας ώστε να παράγουν περισσότερη κερατίνη.

Η γυμναστική από την άλλη διεγείρει την παραγωγή των κυττάρων και κάνει το σώμα σας να εργαστεί με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τα μαλλιά με την μέγιστη απόδοση.

Τέλος ένα από τα μυστικά για να μεγαλώσουν γρήγορα τα μαλλιά σας είναι να επιτρέπετε το φυσικό τους έλαιο να τα βοηθήσει. Το σώμα ρυθμίζει την παραγωγή ελαίου βάσει αυτού που χρειάζεται. Εάν πλένετε τα μαλλιά σας καθημερινά απομακρύνετε τα φυσικά έλαια πριν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την δουλειά τους γι αυτό καλό είναι να λούζεστε κάθε 2-3 μέρες και όχι κάθε μέρα.Χαρίστε λοιπόν στα μαλλιά σας μία επαγγελματική περιποίηση μαλλιών που θα περιέχει ένα ενυδατικό σαμπουάν και μία μάσκα εντατικής αναδόμησης ή το περίφημο argan oil.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711