Η νέα μέθοδος κρυολιπόλυσης σε καλοκαιρινή προσφορά στο ινστιτούτο αισθητικής charm

Το ινστιτούτο αισθητικής charm υποδέχεται το καλοκαίρι με μία μοναδική προσφορά, για όσες και όσους θέλετε να αφαιρέσετε το τοπικό λίπος, πριν την εξόρμησή σας στην παραλία.

Προσφορά πακέτο 4 συνεδριών κρυολιπόλυσης μόνο με 300€ (αρχική τιμή πακέτου 600€), έως 10 Ιουνίου 2017!

Η κρυολιπόλυσης είναι η νέα μη επεμβατική μέθοδος που παγώνει τα λιποκύτταρα και έχει πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Πρόκειται για μία αποτελεσματική και αναίμακτη μέθοδο καταστροφής λιποκυττάρων μέσω ενός εξειδικευμένου μηχανήματος. Η τεχνολογία της μεθόδου είναι επαναστατική. Πρώτα γίνεται υπερθέρμανση και μετά ψύξη των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την καταστροφή τους.

Η θεραπεία έχει πάρει έγκριση από το αμερικανικό FDA. Όταν γίνεται σε συνδυασμό με λεμφική παροχέτευση τύπου ενδοδερμιας ή πρεσσοθεραπειας έχει ακόμα πιο μόνιμα αποτελέσματα. Αντιμετωπίζει δε άμεσα τα ψωμάκια και το περιττό λίπος που δεν αντιδρά σε καμία δίαιτα ή γυμναστική.

Θέλει μερικούς μήνες για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα, καθώς χρειάζεται κάποιο χρόνο ο οργανισμός για να απαλλαγεί από τα λιποκύτταρα. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, δεν δημιουργεί τραυματισμούς στο δέρμα.

Για να ενημερωθείτε πως λειτουργεί η μέθοδος κρυολιπόλυσης επικοινωνήστε με την υπεύθυνη αισθητικό, Ρωξάνη Σιούλα στο τηλέφωνο 2332024111. [www.pliroforiodotis.gr/charm]