tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ακόμη τρεις διακρίσεις σε πανελλήνιο διαγωνισμό για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανό (φωτογραφίες)

Άλλες τρεις πανελλήνιες πρωτιές για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανο Ναουσας, που βραβεύτηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά στο πρόσφατο 5ο Greek Barber Festival, που έγινε στο Club hotel cazino loutraki, πετυχαίνονται μάλιστα το απόλυτο, σε όλες τις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος.

Μετά την μεγάλη του διάκριση, τον Σεπτέμβριο στον παγκόσμιο διαγωνισμό της OMC Hairwold, αυτή είναι η 16η πανελλήνια επιτυχία του που τον κατατάσσει σαν τον πιο πολυβραβευμένο καλλιτέχνη σε όλη την χώρα.

Ο Δήμος μετείχε με μοντέλα - πελάτες του από την ευρύτερη περιοχή( Ναουσα, Μονόσπιτα, Αγγελοχώρι), σε 4 διαγωνιστικά θέματα, old school- freestyle total look (1ος) - fast fade- moderbarbering (3ος) κερδίζοντας τον θαυμασμό κριτών και κοινού.

Μάλιστα το επίπεδο ήταν ακόμα πιο ανεβασμένο, με κριτές τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου barbering (Josh lamonaca, Charlie Gray, R.Braid, H.Cassidy, J.Beamund κ.α), αλλά και διαγωνιζόμενους μεγάλους καλλιτέχνες της χώρας. Πέρα του διαγωνιστικού σκέλους, ο Δήμος μαζί με τους νικητές των προηγούμενων 4 χρόνων παρουσίασε κούρεμα live πάνω στην κεντρική σκηνή, μιας και ήταν η επέτειος των πέντε χρόνων του θεσμού.

Το διήμερο αυτό διοργανώθηκαν πλούσια event, με show και κλειστά σεμινάρια από τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι επισκέπτες φέτος έφτασαν τους 1500,από κομμωτές και barbers που ήρθαν από όλα τα σημεία της Ελλάδας!

Πέρα από τα βραβεία όμως, ο Δήμος κέρδισε κι ένα ταξίδι στην Αγγλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να μεταβεί και να παρακολουθήσει μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του χώρου στην Ευρώπη.

Εμείς να του εκφράσουμε πάλι τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69