"Ο αμίλητος αμείλικτος καθρέφτης" παρουσιάστηκε από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου & Τέχνης Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το έργο του Φώτη Σιμόπουλου "Ο αμίλητος αμείλικτος καθρέφτης" παρουσίασε ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου & Τέχνης Βέροιας, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Πρόκειται για το βραβευμένο θεατρικό έργο του κ. Σιμόπουλου, που απέσπασε το τρίτο βραβείο στον 35ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2016.

Οι θεατές απόλαυσαν την Νανά (Κάτια Κουπίδου), η οποία σχετίζεται με τον αρχιτέκτονα Σωκράτη (Σπύρος Καραγιάννης) και χαίρεται την συντροφιά της γειτόνισσάς της Ματίνας (Σοφία Γκότση). Η Νανά έπειτα από χαμένες ευκαιρίες για αποκατάσταση, συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Η σχέση της με τον πολυάσχολο Στέφανο δεν την ικανοποιεί καθώς δεν φαίνεται να έχει μέλλον και νιώθει μοναξιά κι απομόνωση.

Τι επιλογές όμως έχει; Πως μπορεί να αλλάξει και να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να κάνει νέες παρέες; Η Νανά  μοιράζεται τους προβληματισμούς της με την Ματίνα. Επίσης μιλάει και στον καθρέφτη της (Άρης Ορφανίδης), ο οποίος της ‘μιλά’ σκληρά αποκαλύπτοντας αλήθειες. Ποιος είναι όμως ο αμείλικτος καθρέφτης που της ασκεί τόσο σκληρή κριτική θέτοντας ανελέητα ερωτήματα;

Συντελεστές:

Έπαιξαν οι: Κάτια Κουπίδου, Σοφία Γκότση, Σπύρος Καραγιάννης

Στον ρόλο του αμίλητου-αμείλικτου καθρέφτη: Άρης Ορφανίδης

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Φώτης Σιμόπουλος

Επιμέλεια-Σχεδιασμός Αφίσας-Προγράμματος / Προώθηση-Προβολή: Άρης Ορφανίδης

View this gallery on Flickr