Γέλασαν με την κωμωδία «Ούτε γάτα... ούτε ζημιά» στην Πατρίδα (φωτογραφίες, βίντεο)

Το θεατρικό τμήμα του Π.Γ.Σ. «Ο Προμηθέας» Βέροιας παρουσίασε το έργο των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου «Ούτε γάτα... ούτε ζημιά», στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Πατρίδας, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε το Αντώνης Καγκελίδης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» Πατρίδας.

Η υπόθεση του έργου γνωστή, από την ελληνική ασπρόμαυρη κινηματογραφική ταινία παραγωγής 1955, που σήμερα σε σκηνοθεσία Διονύση Καρολίδη, προσέφερε άφθονο γέλιο σε κατοίκους του χωριού κι όχι μόνο.

Οι θεατές απόλαυσαν το έργο και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς για τις άψογες ερμηνείες τους.

Η υπόθεση της θεατρικής κωμωδίας

Ο Τάκης, διευθύνων σύμβουλος σε μια μεγάλη εταιρεία λέει ψέματα στη γυναίκα του ότι πάει επαγγελματικό ταξίδι στην Καλαμάτα, για έναν έλεγχο στο εκεί υποκατάστημα, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει εκδρομή με τη φιλενάδα του, την Λολότα. Η γυναίκα του υποψιάζεται ότι την απατά και για να τον εκδικηθεί, συνεννοείται με έναν νεαρό που την φλερτάρει και πάνε και εκείνοι εκδρομή. Όμως από κακή τους τύχη τα δυο ζευγάρια εγκλωβίζονται στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θυμαριάς και επειδή δεν μπορούν να φύγουν, φιλοξενούνται στο σπίτι του σταθμάρχη για μια βραδιά. Η σύζυγος του Τάκη, η Πόπη προσποιείται ότι είναι κάποια άλλη, κοντεύοντας να τον τρελάνει. Την άλλη μέρα, αποκαλύπτονται όλα, αλλά, ευτυχώς “ούτε γάτα, ούτε ζημιά”.

Επόμενη παράσταση θα δοθεί στις 18/10 στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ.

{jlex}flickr:72157689195773115{/jlex}