«Ένα έξυπνο έξυπνο …μούτρο» τρουπώνει το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

epi skinis moutro team

Ο Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ», παρουσιάζει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας την κωμωδία των Ν. Τσιφόρου-Πολ. Βασιλειάδη «Ένα έξυπνο έξυπνο... μούτρο» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου.

Ο Ιορδάνης και ο Πότης, είναι συνέταιροι σε μια φαρμακοβιομηχανία. Ειδικά ο Πότης, είναι μέγας γυναικοθήρας, διότι αν και αρραβωνιασμένος με την Αμαλία, δεν διστάζει να την απατά με την νεαρή Νανά, την οποία και συντηρεί. Μια μέρα, εισέρχεται φουριόζος στο γραφείο τους ο Τηλέμαχος που ζητά δουλειά. Ατσίδας καθώς είναι, μυρίζεται αμέσως την όλη κατάσταση και απειλεί ότι θα τα αποκαλύψει όλα στην Αμαλία. Έτσι, «τρουπώνει» στην εταιρεία και ξεκινάνε τα μπερδέματα...

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Πάζος, Παύλος Ιωσηφίδης, Χριστίνα Ρούσσου, Γιάννης Κουκούλος, Ζωή Δασκαλάκη, Κώστας Γιάντσης, Μαρία Σέξτου, Τάνια Γιάντση, Ελένη Χατζηκώστα, Μερκούριος Γιάντσης, Δημήτρης Δροσούνης, Μαρία Ξένου, Όλια Αλεξιάδου, Γιάννης Ράπτης.

Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου
Ενδυματολογία: Χριστίνα Ρούσσου
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Πάζος
Ήχος-φωτισμοί: Φίλιππος Πηδάσης
Μακιγιάζ: Μαρία Σέξτου-Όλια Αλεξιάδου
Κομμώσεις: Ελένη Χατζηκώστα
Βιντεολήψεις, Μοντάζ και Επεξεργασία βίντεο: Γιάννης Κουκούλος

Επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν Κυριακή 21, Τετάρτη 24, Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Γενική είσοδος: 5€.
Προπώληση εισιτηρίων: CITY ΕSPRESSO BAR (Ζαφειράκη 11, τηλ.: 23320 21999).