«Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος»… ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους (φωτογραφίες & video)

 

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, παρουσιάστηκε στο Θέατρο Άλσους η παιδική θεατρική παράσταση, «Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος…. Πάει διακοπές».

«Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος» διασκέδασε μικρούς και μεγάλους με τα κατορθώματά του και προσέφερε άφθονο γέλιο. Ο Μένιος μεγαλωμένος από την υπερπροστατευτική μαμά του, στερήθηκε την υπευθυνότητα και οδηγήθηκε σε απομόνωση, μέχρι τη στιγμή που έκανε την επανάστασή του και κι έγινε πραγματικά ευτυχισμένος.

«Ο Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαίδεμένος» ήταν μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα. Μια κωμική θεατρική απόδοση του παραμυθιού που, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια ταξίδεψαν τους θεατές με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.

Οι ηθοποιοί από το Μικρό Θέατρο Λάρισας διασκέδασαν τα παιδιά, τα οποία ενθουσιασμένα συμμετείχαν κι αυτά στην παράσταση και στο τέλος έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους.

{globalflash.gallery 72}