Άρεσαν και χειροκροτήθηκαν οι "Ονειροπόλοι" στην "Κατσαρίδα" (φωτογραφίες & video)

katsarida ver

Η Θεατρική Ομάδα «Ονειροπόλοι» (παιδιά Γυμνασίου) του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσίασε το Σάββατο στην Στέγη την παράσταση «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαλιάρα (Η παράσταση θα επαναληφθεί και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, ώρα 9.00μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στη Βέροια με ελεύθερη είσοδο).

Οι ερμηνείες των νεαρών ηθοποιών ήταν πολύ καλές. Το ίδιο τα σκηνικά και τα κοστούμια. Το έργο αφορούσε μια μικρή, κόκκινη, κατσαρίδα, την Ιωάννα η οποία εξορίστηκε από την υπόγεια Πόλη των Κατσαρίδων. Η ανήσυχη και γεμάτη περιέργεια μικρή κατσαριδούλα, βγήκε για πρώτη φορά στον, άγνωστο γι' αυτήν, έξω κόσμο. Η Ιωάννα γνώρισε πλάσματα διαφορετικά, ανακάλυψε τα όνειρα της και έμαθε πόσες θυσίες χρειάζονται για να τα κατακτήσεις.

Έπαιξαν (με αλφαβητική σειρά)
Γαλάνη Αντωνία, Γεωργακόπουλος Βασίλης, Γεωργακοπούλου Όλγα, Γιομπλιάκης Ερμής,Gamezardashvilli Αναστασία, Θεοδοσίου Άννα, Θεοδωρίδης Βασίλης, Ιορδανίδου Δήμητρα, Κετίκογλου Ελπίδα, Κετίκογλου Κωσταντίνα, Κυριάκου Ζωή, Λεκός Παναγιώτης, Μανιοπούλου Εύη, Μπερίσα Αλεξία, Μπούσουλας Χάρης, Ντόστι Αλέξανδρος, Παπαλάμπρου Λυδία, Παπαλάμπρου Νεφέλη, Τσαχουρίδης Γεώργιος, Χριστοδουλίδου Στεφανία.

Συντελεστές
Κείμενο: Bασίλης Μαυρογεωργίου
Σκηνοθέτης: Πέτρος Μαλιάρας
Επιμέλεια Σκηνικών & Κοστουμιών: Όλγα Χατζηιακώβου
Μουσική επιμέλεια: Πέτρος Μαλιάρας (ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Κώστα Γάκη, Αλέξανδρο Ιωσιφίδη)
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Τεχνικός Σκηνής: Κώστας Κωστόπουλος
Αφίσα - πρόγραμμα : Βαγγέλης Οικονόμου
Οργάνωση παραγωγής – προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

{globalflash.gallery 57}