Την ικανοποίησή τους για το Φεστιβάλ "Εύηχη Πόλη" εκφράζουν οι Σολίστες της Καμεράτα

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους διοργανωτές του "Βέροια Εύηχη Πόλη" έστειλαν οι Σολίστες της Καμεράρα στην οποία αναφέρουν:

«Με αυτή την ευχαριστήρια επιστολή προς τους διοργανωτές του "Βέροια Εύηχη Πόλη" και κοινοποιώντας την και στα μέσα θέλουμε να μοιραστούμε και με τους υπόλοιπους συμπολίτες που κατάφεραν να γευτούν την εμπειρία αυτού του μοναδικού Φεστιβάλ και με όσους δεν το κατάφεραν ή ζουν σε μακρινότερους τόπους στην Ελλάδα, την δική μας ματιά, την δική μας γεύση σε όλη αυτή την μεγάλη γιορτή, γιορτή ζωής.

Πριν λοιπόν σας περιγράψουμε την δική μας εμπειρία θα θέλαμε να αποστείλουμε ιδιαίτερη και προσωπική ευχαριστία στην Δήμαρχο κα. Ουσουλτζόγλου Χαρούλα, τον διευθυντή της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας κο. Καμπούρη Γιάννη και την υπεύθυνη προγραμματισμού/οργάνωσης παραγωγής της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας κα. Καραγιαννίδου Νανά για το όραμα, τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Παρακολουθώντας χρόνια την πορεία και την εξέλιξη αυτού του Φεστιβάλ είμαστε σίγουροι ότι ήδη αποτελεί πόλο έλξης στην πόλη της Βέροιας πολλών και σημαντικών προσωπικοτήτων στο χώρο τον Τεχνών και θα αποτελεί για ακόμα περισσότερα χρόνια μια πολιτισμική Όαση που φέρνει την Τέχνη σε άμεση και βιωματική επαφή με τον πολίτη.

Η οργάνωση από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στην Βέροια ήταν τέτοιου επιπέδου που διευκολύνοντας όλα τα διαδικαστικά θέματα και έχοντας την απόλυτη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα με τους τεχνικούς της ΚΕΠΑ και τον επικεφαλή τους, Παναγιώτη Πελαλίδη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μας άφησε παντελώς ελεύθερους να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που θέλαμε να μοιραστούμε με το κοινό.

Για την φιλοξενία κάθε λόγος είναι λίγος. Απ 'ότι φαίνεται στην Βέροια ο ξένιος Δίας πρέπει να ήταν ή μόνιμος κάτοικος ή προστάτης της πόλης!

Με αυτές τις αναμνήσεις και γυρνώντας πίσω στην Αθήνα με βεβαιότητα μπορούμε και μοιραζόμαστε την εμπειρία μας αυτή και την εκρηκτική δημιουργικότητα αυτού του Φεστιβάλ με τον υπόλοιπο καλλιτεχνικό κύκλο.

Ευχόμαστε και σύντομα να είμαστε κοντά σας για περισσότερα μουσικά ταξίδια».