Χειροκροτήθηκε θερμά στην Βέροια η Χαρούλα Αλεξίου (video & φωτογραφίες)

alexiou veria

Με μια αγκαλιά τραγούδια ήρθε την Τετάρτη το βράδυ στην Βέροια η Χαρούλα Αλεξίου και με ένα θερμό χειροκρότημα έφυγε για την περιοδεία της στην Ευρώπη. Η αγαπημένη καλλιτέχνις στον χαιρετισμό της δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον ανθισμένο Ημαθιώτικο κάμπο και στην συνέχεια μας κράτησε συντροφιά με παλιά και νέα της τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να σιγοτραγουδίσει μαζί της. Εκμυστηρεύτηκε ότι το "Μινοράκι" είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια το οποίο στάζει ακόμη μέλι στην καρδιά της και το τραγούδησε παίζοντας κιθάρα, χωρίς την υπόλοιπη ορχήστρα.

Λίγο πριν το κλείσιμο, η Χαρούλα Αλεξίου τραγούδησε το "Όλα σε θυμίζουν" χωρίς μουσική, μέσα σε απόλυτη ησυχία ενώ έκλεισε το πρόγραμμά της με το "Δι ευχών" και ευχήθηκε φεύγοντας καλό μήνα, καλό Πάσχα και πολλές ελπίδες. Το κοινό απαίτησε την επιστροφή της και επέστρεψε με το "Τίποτα δεν πάει χαμένο". "Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία εκεί στην...φωλιά του λύκου που πάμε, την Γερμανία" ζήτησε κλείνοντας.

Στη σκηνή μαζί της ήταν οι Nouveau Sextet, η «μπάντα αποκάλυψη» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο με τους έξη κορυφαίους σολίστες να παίζουν δυνατά και ορμητικά τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και να μην αφήνουν κανένα ασυγκίνητο στο άκουσμά τους.

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο από την συναυλία

{globalflash.gallery 5}