Την μουσική παράσταση «Σαν σε ραδιόφωνο οι παρέες δημιουργούν…» θα παρουσιάσει το Ωδείο Αριστοτέλης Νάουσας

«Κι όπως αλλάζω το σταθμό, ζωή αλλάζω και σκοπό και βάζω πρόγραμμα στην τύχη
όσο βαστάει ένα ξενύχτι, μεσάνυχτα σε μια πλατεία κάθε σταθμός και ιστορία…»

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019. Ώρα 8.30 μ.μ.
Ρ/Σ «Δημοτικό Θέατρο».
Συχνότητα «Ωδείο Αριστοτέλης». Συντονιστείτε!

"Ο σολίστας του μπουζουκιού Ηρακλής Ζάκκας, ο πιανίστας-αρχιμουσικός Νεοκλής Νεοφυτίδης και οι «δικοί» μας, η καταξιωμένη τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και ο ακκορντεονίστας Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανταμώνουν μπροστά στα μικρόφωνα, «σαν σε ραδιόφωνο», παρουσιάζοντας αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια που μας συντροφεύουν, μέσα από τα ραδιοκύματα, στην όαση που ψάχνει ο καθένας να βρει για την μικρή ή μεγάλη ύπαρξή του, φτιάχνοντας αναμνήσεις", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ηρακλής Ζάκκας: Σολίστ στο μπουζούκι. 'Εχει συνεργαστεί με τους Μητσάκη, Μητροπάνο, Νταλάρα Καλδάρα, Μπάλτσα κ.ά. Είναι σολίστας στην ορχήστρα του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης του Μητσιά. Έχει παίξει στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Νεοκλής Νεοφυτίδης: Πιανίστας-ενορχηστρωτής και συνθέτης. Έχει συνεργαστεί με τους Λεοντή, Ανδριόπουλο, Μητσιά, Φαραντούρη, Βιτάλη κ.α. Κέρδισε πρώτα βραβεία σε διαγωνισμούς σύνθεσης (ΚΟΕΜ-Γυμνασιάδα).Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης του Σταύρου Ξαρχάκου.

Μαίρη Δούτση: Τραγουδίστρια. Έχει αποσπάσει 6 πρώτα βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς. Συνεργάστηκε με τους Νικολόπουλο, Καλδάρα, Μακεδόνα, Τσαλιγοπούλου, Λειβαδά κ.α. Συμμετείχε σε δίσκους ως βασική ερμηνεύτρια κυκλοφορώντας παράλληλα και δικό της δίσκο.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: Ακκορντεονίστας. Βασικό μέλος της Λαϊκής Ορχήστρας Νάουσας για πολλά χρόνια. Συνεργάστηκε με τους Μητσιά, Καλδάρα, Πένσου κ.ά. Το 1990 ίδρυσε το Μουσικό Εργαστήρι που αργότερα έγινε το ωδείο «Αριστοτέλης». Ενορχηστρωτής και μαέστρος στην ορχήστρα «Αντιστίξεις», με την οποία κυκλοφόρησε τον δίσκο «Δημοτικά της Νάουσας σε ήχο... άλλο».