"Μίκης, ο Ευξείνιος" από Κωνσταντίνο & Ματθαίο Τσαχουρίδη στην Βέροια (βίντεο)

Την παράσταση, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Μίκης, ο Ευξείνιος» θα παρουσιάσουν οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης στην Βέροια. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στα φετινά Παύλεια και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου, στον Χώρο Τεχνών.

Για την παράσταση, μίλησαν την Πέμπτη το πρωί οι δυο Βεροιώτες καλλιτέχνες παρουσία του Μητροπολίτη. Τονίστηκε ότι θα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγή με 100 άτομα στην σκηνή (80μελή χορωδία δήμου Βόλβης, 14μελης ορχήστρα) και θα παρουσιαστούν έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Θα είναι μια βραδιά που ο «Εύξεινος Πόντος» θα συναντήσει τον Μίκη Θεοδωράκη μέσα από την φωνή του Κωνσταντίνου και την ποντιακή λύρα του Ματθαίου.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν αλλά θα γίνει με προσκλήσεις. Η διάθεση των προσκλήσεων θα γίνει από το βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης "Παύλειος Λόγος" από την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η παράσταση θα αρχίσει στις 8μμ και οι θεατές θα πρέπει να βρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα για να τακτοποιηθούν στις θέσεις τους. Όσοι δεν βρεθούν στις 7.30μμ στον Χώρο Τεχνών, θα χάσουν την θέση τους (θα δοθεί σε κάποιον άλλον).