Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ωδείου Φίλιππος

  

Από το Ωδείο Φίλιππος ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2014.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 7.00 μμ: Στην αγορά. Συναυλία της χορωδίας του Ωδείου “Filippos Glee”, και του τμήματος προχωρημένων της σχολής φωνητικής, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τη γιορτή σοκολάτας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ημαθίας. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη. 

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 8.30 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ της τάξης κιθάρας του Κώστα Μπραβάκη. 

Πέμπτη18 Δεκεμβρίου 8.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία φλάουτου και πιάνου των τάξεων του Παναγιώτη Παναγιώτου και Νεφέλης Μπραβάκη. 

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 8.30 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ των τάξεων πιάνου και κιθάρας των Παναγιώτη Πεϊδη και Όλιας Λαβασίδου. 

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, βράδυ: Θεσσαλονίκη, πλατεία Αριστοτέλους. Γιορτή των Αγγέλων. Η χορωδία του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας σε σύμπραξη με τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης  στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη. 

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 12.00 μμ: Κιν/φος “Σταρ”. Συναυλία των χορωδιακών και φωνητικών συνόλων “Filippos Glee”. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας. 

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 6.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ πιάνου των τάξεων της Νατέλας Ιτσουαϊτζε και Πέτρου Φάκα. 

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 8.30 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία αρχάριων της τάξης “Βασικές αρχές Φωνητικής και Performance”. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη. 

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 7.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία της Α1 και Β1 τάξης της Μουσικής Προπαιδείας της Εύας Ιεροπούλου. 

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 6.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία της Α2 και Β2 τάξης της Μουσικής Προπαιδείας της Εύας Ιεροπούλου. 

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 7.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Μαθητικό ρεσιτάλ βιολιού και βιολοντσέλου των τάξεων του Τίμου Αναστασιάδη και Εύας Ιεροπούλου. 

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 9.00 μμ: Μικρό Θέατρο του Ωδείου. Συναυλία προχωρημένων της τάξης “Βασικές αρχές Φωνητικής και Performance”. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη.

Το Ωδείο Φίλιππος εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!