Η νέα γενιά καθηγητών του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας

Φρέσκος άνεμος φυσάει στο Ωδείο Φίλιππος με τη νέα γενιά ταλαντούχων και έμπειρων εκ του αποτελέσματος, καθηγητών με υψηλή κατάρτιση και μεγάλη όρεξη για διδασκαλία σε μικρούς αλλά και μεγάλους σε ηλικία μαθητές.

"Η νέα χρονιά αρχίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία, σε πείσμα των καιρών, με τη μουσική για μια ακόμα φορά να είναι η ελπίδα, η διέξοδος και η παρηγοριά μας. Αξίζει να γνωρίσετε τη νέα μας γενιά", αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Ωδείου.

Νεφέλη Μπραβάκη

Καθηγήτρια πιάνου, (απόφοιτη του Ωδείου Φίλιππος τάξη Χ. Νούλη), και φωνητικής και θεατρικής αγωγής, διευθύντρια του συνόλου GLEE, απόφοιτη με ειδικότητα σύνθεσης από το τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του παν. Μακεδονίας.

Νίκη Μπραβάκη


Διευθύντρια των οργανικών συνόλων του Ωδείου, φοιτήτρια στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του παν. Μακεδονίας, διευθύντρια Συμφωνικής Ορχήστρας.

Λάζαρος Μπίντσης

Kαθηγητής σαξόφωνου και Jazz αυτοσχεδιασμού. Γέννημα-θρέμμα του Ωδείου, απόφοιτος του London Centre of Contemporary Music (LCCM)

Θεόφιλος Μπίκος

Καθηγητής κλασικής κιθάρας, απόφοιτος του Ωδείου Φίλιππος της τάξης κιθάρας του Κ. Μπραβάκη, φοιτητής στην ειδίκευση Σύνθεσης στο ΑΠΘ, ήδη βραβευμένος συνθέτης.

Θεοδοσία Καλαμπούκα

Καθηγήτρια βιολιού, απόφοιτη του Δημ. Ωδείου Κοζάνης, τάξη Μ. Καραγιάννη, τελοιόφοιτη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, διδάσκει για τρίτη χρονιά στο Ωδείο Φίλιππος με τις εξής αρμοδιότητες:
• Εκμάθηση βιολιού σε παιδιά όλων των ηλικιών (από 6 έως 15 ετών)
• Εκμάθηση βασικής θεωρίας της μουσικής
• Δημιουργία μουσικών σχημάτων με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών στη μουσική δωματίου
• Οργάνωση μίνι ορχήστρας

Αναστασία Γιαμούζη

Kαθηγήτρια ηλεκτρικής κιθάρας, απόφοιτη από το London College of Music, Performance Diploma, φοιτήτρια στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του παν. Μακεδονίας στην ειδίκευση Σύνθεσης. Διδάσκει στο Ωδείο για πρώτη χρονιά.

Ανδρέας Παπακώστας-Σμύρης

Καθηγητής φλάουτου, απόφοιτος από την τάξη του Π. Παναγιώτου, του επί μια εικοσαετία καθηγητή στο Ωδείο Φίλιππος, φοιτητής στο Αριστοτέλειο παν. Θεσ/νίκης στην ειδόκευση Σύνθεσης, μέλος της Ορχήστρας Νέων “Μούσα” του Μεγάρου Μουσικής Θεσ/νίκης. Διδάσκει στο Ωδείο για πρώτη χρονιά.

Εν αγαστή συνεργασία με τους αρχαιότερους:

Όλια Λαβασίδου - Πέτρος Φάκας: πιάνο
Ελισάβετ Λεβεναίου: Ανώτερα Θεωρητικά
Εύα Ιεροπούλου: Βιολοντσέλο, Μουσικοπαιδαγωγικά
Κώστας Μπραβάκης: Κιθάρα, Σύνθεση