Βέροια Εύηχη Πόλη με Αλκίνοο Ιωαννίδη - Το πρόγραμμα

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα ξεκινήσει και την Κυριακή 25 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί φέτος το φεστιβάλ «Εύηχη Πόλη». Την Τετάρτη η ΚΕΠΑ παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το οποίο θα ξεκινήσει με παρελάσεις φιλαρμονικών Βέροιας, Νάουσας και θα ακολουθήσει συναυλία των δυο φιλαρμονικών. Μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν είναι ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο Ερωτόκριτος αλλά και ο Μουσικός Μυθικός Περίπατος.

Αναφορικά με το τελευταίο, ο εμπνευστής του έργου Στέλιος Πελασγός σημείωσε: «Με το έργο αυτό ζωντανεύει η παλαιά Βέροια. Σε κάθε γωνιά θα δημιουργούνται ιδιαίτεροι μουσικοί τόποι. Εκεί θα ακουστούν μουσικές μαζί με ιστορίες. Σε άλλη γωνιά θα ακούσουμε συναξαριακές ιστορίες και θα ακούσουμε Verdi. Θα ακουστούν ιστορίες της Ανατολής και μουσική με αμανέδες. Θα δημιουργηθεί ηχητικό και μουσικό περιβάλλον».

Η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος σημείωσε: «Πάντα είχα μια αναμονή ως δημότης για τις εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης. Η ονομασία είναι πολύ πετυχημένη, δείχνει μια πόλη που γιορτάζει και ξεχειλίζει από μελωδίες. Η Εύηχη Πόλη έγινε ένας θεσμός και βοηθά και στην εξωστρέφεια της πόλης».

Ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης είπε από την πλευρά του: «Η Εύηχη Πόλη είναι στην καρδιά όλης της πόλης. Κανείς μας δεν διανοείται Ιούνη χωρίς Εύηχη Πόλη. Πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα. Να αποτελέσει το φεστιβάλ πόλο της Περιφέρειας. Πρέπει να ξεκινήσουμε έγκαιρα τον σχεδιασμό και να προτείνουμε πρότυπες παραγωγές όπως φέτος με τον κ. Πελασγό, να αναδείξουμε συνεργασίες. Μπορεί να γίνει ως αυτοτελή οντότητα ως θεσμός. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην προβολή. Χρειαζόμαστε πολύ καλή συνεργασία με την αντιδημαρχία τουρισμού για να φέρουμε κόσμο από έξω. Η πόλη πρέπει να αποπνέει κοσμοπολιτισμό.

Ο προϊστάμενος των οικονομικών της ΚΕΠΑ Δημήτρης Ταρατσίδης πρόσθεσε ότι οι θεσμοί πρέπει να στηρίζονται διαχρονικά. «Πχ. ο θεσμός της συνάντησης των ΔΗΠΕΘΕ δεν στηρίχθηκε. Γίνεται μια προσπάθεια να ελαφρύνουμε τα οικονομικά του δήμου με την πρόταση που υποβάλαμε στην Περιφέρεια ώστε Φεστιβάλ Κιθάρας και Εύηχη να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια. Αυτό που θα δείτε στην Εύηχη είναι μια συνολική προσπάθεια διοίκησης και εργαζομένων της ΚΕΠΑ».

"Θα πετύχει το φεστιβάλ. Κάθε χρόνο η εμπειρία θα κάνει το φεστιβάλ καλύτερο και θα φέρει νέο κόσμο" σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΚΕΠΑ Χρήστος Κούτρας και πρόσθεσε ότι η ΚΑΠΑ απουσιάσει φέτος διότι δεν επέτρεχε η Επίτροπος να κάνει δαπάνες για το φεστιβάλ".

"Παράγει σπουδαίο έργο η ΚΕΠΑ" σχολίασε η κ. Παπαδίνα, μέλος της ΚΕΠΑ.

"Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του φεστιβάλ" σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 21 Ιουνίου, ώρα 8:00 μ.μ.
Ξεκινάμε ...
8.00μ.μ. Παρέλαση Φιλαρμονικών Ορχηστρών Δήμου Βέροιας και Δήμου Νάουσας στους δρόμους της πόλης .
Δρόμοι της πόλης (Ανοίξεως, Εληάς , Βενιζέλου, Μητροπόλεως).

9.00μ.μ.Συναυλία
Συχρονες διασκευές , από λατιν έως κλασσική μουσική με ντίσκο κ ροκ υφος !
Φιλαρμονική Δήμου Νάουσας: Δ/νει Φραγκοτσινός Κωνσταντίνος
Φιλαρμονική Δήμου Βέροιας , Δ/νει Κυριακίδης Βαλάντης

Πλατεία Εληάς
__________________________________________________________________
Τετάρτη 21 Ιουνίου, ώρα 9:30 μ.μ.
FLAMENCO Ole

Το φλαμένκο είναι ένας ισπανικός όρος που αφορά ένα είδος μουσικής και χορού, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά τον 19ο αιώνα. Το φλαμένκο ενσωματώνει μια σύνθετη μουσική και πολιτισμική παράδοση.
Γεννήθηκε στην Ανδαλουσία μέσα από τη μοναδική συνύπαρξη της αραβικής, της τσιγγάνικης, της σεφαραδίτικης και της Ανδαλουσιανής κουλτούρας.
Το 2010 η Unesco συμπεριέλαβε το φλαμένκο στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας.
Προσκεκλημένος μας ο γνωστός τραγουδιστής Juan Granados, από το Jerez της Ανδαλουσίας, από τους καλύτερους του είδους του. Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους μουσικούς και χορευτές στην Ισπανία και διεθνώς.
Συντελεστές:
Χορός flamenco: Αργυρώ Τσάπου, Σοφία Κιορπέ, Μαρία Μανδραγού
Τραγούδι Flamenco: Juan Granados, Yota Baron
Κιθάρα Flamenco: Κώστας Τσουμάνης
- Juan Granados
Πάρκο Αγίων Αναργύρων
_________________________________________
Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.

MARKAB TRIO
Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικά, Βalkan, τσιγγάνικα, τούρκικα, σεφαραδίτικα, κέλτικα, αρμένικα, ισπανικά τραγούδια και συνθέσεις του τρίο.

«Markab είναι το φωτεινότερο αστέρι του αστερισμού ''Πήγασος'' και προέρχεται από την αραβική φράση المركب الفرس Al Markab al Faras, δηλαδή «το Σαμάρι του Αλόγου», που αναφέρεται στο φτερωτό άλογο της μυθολογίας»

To Markab Trio δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016. Αποτελείται από τρεις μουσικούς οι οποίοι ενώνοντας τις αγαπημένες μουσικές τους, δημιούργησαν ένα πολύγλωσσο ρεπερτόριο, που ποικίλει και αντλείται από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες ανά τον κόσμο. Ο κοινός άξονας που συνδέει τα διαφορετικά ηχοτοπία, είναι η διάθεση για πειραματισμό και η πολυπολιτισμική αντίληψη της μουσικής, των μελών του. Όλα αυτά οδηγούν, σε ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάσεις στην
Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Τουρκία, την Ισπανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και πολλές άλλες χώρες.

Ρούλα Τσέρνου: τραγούδι
Στέφανος Σεκέρογλου: βιολι - φωνητικά
Γιάννης Καρακαλπακίδης: κιθάρα - φωνητικά

Αγορά (πεζόδρομος Ιπποκράτους & Προφήτου Ηλία)
_________________________________________
Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.
Ηλιοδρόμιο

Ένα σχήμα που ξεκίνησε στα πλαίσια του Παν/μίου Μακεδονίας με αφορμή τη συλλογική ανάγκη για δημιουργία και έκφραση μέσω νέων πρότυπων συνθέσεων των μελών.
Στο Ηλιοδρόμιο δεν παρατηρούνται “ενδεδειγμένοι” προσανατολισμοί• δε δίνεται έμφαση στη παραδοσιακότητα ή στη σύγχρονη έκφανσή της, ενώ η νοητή αποκύρηξη του διπόλου Ανατολής - Δύσης οδηγεί με μια πνοή νεανικότητας και ελευθερίας στην καλλιτεχνική κορύφωση του σχήματος, προσδιορίζοντας τη μουσική ταυτότητα του.

Δημοτική Αγορά ( Κεντρικής )
Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 9.00 μ.μ.
Solo σαξόφωνο
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ!
Μια μουσική βραδιά παρέα με τους μαγικούς ήχους του σαξόφωνου, σε ένα ταξίδι που θα περιλαμβάνει μουσική από διαχρονικά ποπ και κλασικά ροκ τραγούδια, που κόσμησαν το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.
Σαξόφωνο : Άννα Παπανίδου

Αρχαιολογικό Μουσείο (σε συνέργεια με την Εφορεία Αρχαιοτήτων)
Παρασκευή 23 Ιουνίου , 8.00μ.μ /
8.00μ.μ. Παρέλαση / 9.00μ.μ Συναυλία
Αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Quilombo
H μπάντα κρουστών Quilombo απαρτίζεται από ένα πολυπληθές σύνολο ατόμων -με κατώτερο όριο αυτό των δέκα ατόμων- που παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά κρουστά και δίνουν ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς (SambaBatucada και SambaReggae).

Πλατεία Εληάς _________________________________________
Παρασκευή 23 Ιουνίου , 9.00μ.μ

Ο Συναυλιακός Ε ρ ω τ ό κ ρ ι τ ο ς του Δημήτρη Μαραμή

Το μιούζικαλ Ερωτόκριτος του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη παραγωγή και ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το Μάιο του 2017 στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα όλα τα εισιτήρια και των δέκα παραστάσεων ήταν εξαντλημένα, ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και όλες οι κριτικές διθυραμβικές.
Πρόκειται για έναν κύκλο τραγουδιών με αφηγηματικά μέρη ανάμεσα, προερχόμενο από το μιούζικαλ το οποίο είναι βασισμένο στo πρωτότυπo έπος του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Ερμηνεύουν οι καταξιωμένοι Θοδωρής Βουτσικάκης, Ιωάννα Φόρτη, Ελένη Δημοπούλου και ο Γκωτιέ Βελισσάρης. Το σχήμα παρουσιάζει μοναδικά αυτό το αθάνατο αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας επιχειρώντας μία πρωτοποριακή κι αιρετική μουσική προσέγγιση του δημοφιλούς κλασικού έργου, το οποίο γράφτηκε τέσσερις αιώνες πριν.

Η σύγχρονη μελοποίηση του αναγεννησιακού αριστουργήματος από τονΔημήτρη Μαραμή φέρνει ένα οικείο μουσικά λεξιλόγιο, με αναφορές απόblues, Jazz, και rock χρώματα παντρεμένα με την κρητική μουσική παράδοση. Το συγκεκριμένο έργο εστιάζει κυρίως στα διαχρονικά στοιχεία της ερωτικής ιστορίας του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, τη φιλία, την αρρώστια του πόθου και τις περιπέτειες των δύο νέων.
Ερμηνεύουν:
Θοδωρής Βουτσικάκης
Ελένη Δημοπούλου
Ιωάννα Φόρτη
Gautier Βελισσάρης

Μουσείο Αιγών Βεργίνα ( σε συνέργεια με την Εφορεία Αρχαιοτήτων)
___________________________________________________
Παρασκευή 23 Ιουνίου , 10.30μ.μ

O Γιάννης Αγγελάκας... σε θερμοκρασία βρασμού.

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ένας νέος δίσκος που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Με αυτόν στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν (και θα μας "ταξιδέψουν") το φετινό καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Φυσικά πάντα υπάρχει χώρος και για επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Πλατεία Εληάς

Σάββατο 24 Ιουνίου, 12.00μ
Αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Quilombo
H μπάντα κρουστών Quilombo απαρτίζεται από ένα πολυπληθές σύνολο ατόμων -με κατώτερο όριο αυτό των δέκα ατόμων- που παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά κρουστά και δίνουν ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς (SambaBatucada και SambaReggae).
στην αγορά , πεζόδρομος Ιπποκράτους _____________________________________
Σάββατο 24 Ιουνίου, 7.00μμ – 9.00μ.μ
Εύηχη πόλη /Ένας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Ο μουσικός παραμυθικός περίπατος θα μας βοηθήσει να γευτούμε αργά και περιπατητικά την ομορφιά της παλιάς πόλης. Οι θεατές/ ακροατές χωρισμένοι σε μικρές ομάδες 20-50 ατόμων και με έναν οδηγό θα περιπατούν στην πόλη. Σε συγκεκριμένα σημεία (προαύλια εκκλησιών, εισόδους κι αυλές αρχοντικών, γεφυράκια, τρίστρατα κ.α.) θα βρίσκουν έναν αφηγητή μαζί με έναν ή περισσότερους μουσικούς. Εκεί θα σταματούν και θα κάθονται στον προετοιμασμένο χώρο για 10-20΄ ακούγοντας μουσική και τραγούδια, λίγες φράσεις για το συγκεκριμένο σημείο της πόλης και μια ιστορία, μύθο ή παραμύθι που θα συνδέονται ιστορικά, νοηματικά ή αισθητικά. Έπειτα η βόλτα θα συνεχίζεται. Οι καλλιτέχνες θα περιμένουν να φτάσει η επόμενη ομάδα και θα επαναλαμβάνουν την αφηγηματική και μουσική προσφορά τους. Οι ομάδα των περιπατητών θα συνεχίζουν την βόλτα τους μέχρι ο οδηγός τους να τους φτάσει στο επόμενο τόπο μουσικής και αφηγηματική απόλαυσης.

Περιεχόμενο
Τα είδη μουσικής και ιστοριών που θα παρουσιαστούν θα διαφέρουν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πολύχρωμο πλούτο. Δημοτική, έντεχνη, βυζαντινή μουσική θα συνοδεύει λαϊκά παραμύθια, ιστορικά ανέκδοτα του τόπου, μύθους, ποιήματα, ιστορίες φαντασμάτων, ανέκδοτα, προσωπικές διηγήσεις ονείρων ή αναμνήσεων περιστατικών που συνέβησαν στα σημεία που περνούν οι περιπατητές.
Καλλιτεχνική διεύθυνση :Στέλιος Πελασγός .
___πεντε διαφορετικά σημεία της πόλης _____________________________________
Σάββατο 24 Ιουνίου, 9.30μ.μ
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
«Ξεκινήσαμε ηχογραφώντας σε κάποιο υπόγειο και καταλήξαμε να γυρίζουμε ασταμάτητα τη Γη. Αυτή η συνεχής μετάβαση από το μοναχικό στο συλλογικό, χαρακτηρίζει τη ζωή και την τέχνη μας. Υπάρχει γνήσια, αμοιβαία χαρά στη συνάντηση με τους ακροατές. Υπάρχει ενέργεια, επικοινωνία, άνεση, ευγένεια, συμμετοχή όλων σε κάτι ζωντανό, αληθινό και πολύτιμο.
Το σχήμα απαρτίζουν σπουδαίοι μουσικοί, που σέβονται την τέχνη τους και την ασκούν με ενθουσιασμό και πάθος. Κάθε ένας τους αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο. Τον προσφέρουν απλόχερα, χτίζοντας από κοινού την ιδιαίτερη, κοινή μας αισθητική. Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, ζούμε παλινδρομώντας ευχαρίστως από τη δημιουργία στην καταστροφή. Και αυτή τη ζωή μοιραζόμαστε με τους ακροατές, όποτε τραγουδάμε. Όποτε, με τρεις νότες και δυο λέξεις, προσπαθούμε να συλλαβίσουμε το όνειρο και την πραγματικότητα με τρόπο αδιαχώριστο.»

Γιώργος Καλούδης – βιολοντσέλο, κρητική λύρα
Μανόλης Πάππος – μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας / Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο
ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
φωτισμοί: Κωνσταντίνος Μαργκάς

Πλατεία Ωρολογίου
_________________________________________
Σάββατο 24 Ιουνίου, 10.30μ.μ
Αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Quilombo
Πεζόδρομος Έλλης
Κυριακή 25 Ιουνίου, 8.30μ.μ
ΝΟΡΙΑΝΑ
Οι Noriana είναι ένα γυναικείο κουαρτέτο που αγαπά την Ιρλανδική μουσική παράδοση και συνέλεξε κάποιες από τις ομορφότερες μελωδίες και τραγούδια της: ιρλανδικούς χορούς όπως reels, jigs και polkas, τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τον αποχωρισμό, την ξενιτιά. Το λαούτο στη θέση της κιθάρας, το νταούλι και το καχόν στη θέση του bodhrán καθώς και το διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο του κάθε μέλους των Noriana έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ξεχωριστού, φρέσκου και ζωηρού ηχοχρώματος. Τα παραδοσιακά τραγούδια των Κελτών μπορεί σε πρώτο άκουσμα να ακούγονται πολύ διαφορετικά από τα αντίστοιχα δικά μας, ωστόσο υπάρχουν ξεκάθαρα κοινά στοιχεία σε ότι αφορά στη θεματολογία, το ρυθμό και τα όργανα. Τα jigs και τα reels παρουσιάζουν εντυπωσιακές ομοιότητες με τους δικούς μας θρακιώτικους και κρητικούς χορούς αντιστοίχως ενώ οι μουσικές ανταλλαγές δε έπαψαν μέχρι και σήμερα.
Με πλαίσιο την “συγγένεια” αυτή των δύο λαών που φαίνεται να ξεκινάει από το μακρινό παρελθόν, οι Noriana, ένα γυναικείο κουαρτέτο μας ταξιδεύει στην Κέλτικη μουσική παράδοση παρουσιάζοντας reels, jigs και polkas καθώς και τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τον αποχωρισμό και την ξενιτιά. Το λαούτο στη θέση της κιθάρας, το νταούλι και το καχόν στη θέση του ιρλανδικού κρουστού bodhrán καθώς και το διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο του κάθε μέλους των Noriana έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ξεχωριστού, φρέσκου και ζωηρού ηχοχρώματος.
Αρχοντικό Σαράφογλου
Κυριακή 25 Ιουνίου, 9.00μ.μ
Αφιέρωμα στη Νάνσυ Γουίλσον/ Tribute to Nancy Wilson

Μια ιδιαίτερη συναυλία αφιερωμένη στη μεγάλη ερμηνεύτρια της τζαζ Nancy Wilson και τη δισκογραφία της από τη συνεργασία της με την Capitol Records.Μια μοναδική performer που έμεινε στην ιστορία ως "the Baby" και είδε την καριέρα της να απογειώνεται μεσα από τη συνεργασία της με τον Σαξοφωνίστα CannonBall Adderley.
Η μουσικός Χριστίνα Συριοπούλου επιστρέφει στη γενέτειρα της τιμώντας τη μοναδική αυτή ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από 3 μοναδικούς μουσικούς της Ελληνικής Τζαζ σκηνής, το Γιώργο Κοντραφούρη στα πλήκτρα, Το Ντίνο Μάνο στο μπάσο και το Βασίλη Ποδαρά στα drums.
Βυζαντινό Μουσείο

Κυριακή 25 Ιουνίου, 9.30μ.μ
Σουζάνα και Ελένη Βουγιουκλή Quartet
Ο Γύρος του Κόσμου σε Οκτάβες

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση που κοινωνεί την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης, το σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado και τη δωρικότητα των blues και του gospel της Αμερικής και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου.

Οι αυθεντικές και εκρηκτικές ερμηνείες των δύο μουσικών- performers αναδεικνύουν τον αρχέγονο παγκόσμιο ήχο, με όχημα τραγούδια απ’όλο τον κόσμο καθώς και τις δικές τους συνθέσεις από τον δίσκο τους με τίτλο “ TO BE SAFE” !

Μαζί τους επί σκηνής, αναλαμβάνοντας το rhythm section, ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.

Το σχήμα αποτελείται από τέσσερα άτομα:

Ελένη Βουγιουκλή (τραγούδι, πιάνο)
Σουζάνα Βουγιουκλή (τραγούδι, πιάνο, κιθάρα)
Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα)
Χρήστος Τσαπράζης (κοντραμπάσο)

Παλιά εβραϊκή συνοικία (Μπαρμπούτα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ σε όλες τις εκδηλώσεις