novart veria

proteas ban3

tsakiridis tires

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο ‘Ωδείο Φίλιππος’

Το Ωδείο Φίλιππος συνεχίζει και φέτος τη μεγάλη του προσφορά στη Μουσική Εκπαίδευση και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Συναυλίες, σεμινάρια, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης και της συνεργασίας με τους γονείς και μαθητές, που  προσφέρει η ιδιωτική φροντίδα και η προσωπική ενασχόληση. Σημαντικές είναι και οι οικονομικές διευκολύνσεις  χωρίς να μειώνεται το επίπεδο σπουδών.

ΝΕΟ! ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Το Ωδείο Φίλιππος, με την επίγνωση των δυσκολιών που προέρχονται απ' την οικονομική κρίση, προσφέρει τη δυνατότητα, αποκλειστικά και μόνο σε αρχάριους σπουδαστές, να παρακολουθήσουν ατομικά μαθήματα του μουσικού οργάνου που επιθυμούν και να απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων από την αρχή του διδακτικού έτους έως τις 30 Νοεμβρίου 2016.

Στη συνέχεια μπορούν είτε να αποχωρήσουν χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, είτε να ενταχτούν στο κανονικό πρόγραμμα σπουδών ακολουθώντας την τρέχουσα πολιτική διδάκτρων του Ωδείου.

Τα μαθήματα θα έχουν ως αντικείμενο την εξοικείωση του μαθητή με το μουσικό όργανο και τη στοιχειώδη θεωρητική κατάρτισή του. Τα όργανα που διατίθενται προς επιλογή είναι: Πιάνο, κιθάρα κλασική-ηλεκτρική, φλάουτο, φλογέρα, βιολί, βιολοντσέλο, σαξόφωνο.

Από το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξαιρούνται οι μαθητές με προηγούμενη μουσική εμπειρία οι οποίοι προσέρχονται με βεβαιώσεις μετεγγραφών ή μη, από αντίστοιχα μουσικά ιδρύματα του νομού.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το Ωδείο Φίλιππος είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος όπως όλα τα Ωδεία της χώρας ιδιωτικά και δημοτικά, και παρέχει μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, επαγγελματικά πτυχία και διπλώματα. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα εισαγωγής των υποψηφίων στα μουσικά Πανεπιστήμια έπειτα από τη σχετική προετοιμασία, με μεγάλη επιτυχία κάθε χρονιά.

ΤΜΗΜΑΤΑ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:

Σχολές όλων των κλασικών οργάνων, ανώτερα θεωρητικά, σύνθεση και σχολή διεύθυνσης Χορωδίας για επαγγελματίες και ερασιτέχνες – δασκάλους, διευθυντές τοπικών φωνητικών συνόλων κλπ.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:

Jazz σαξόφωνο, θεωρία και αρμονία με καθηγητή τον καταξιωμένο Βεροιώτη τζαζίστα Λάζαρο Μπίντση, παλαιό μαθητή του Ωδείου, απόφοιτο του London Centre of Contemporary Music (LCCM). Από φέτος ανοίγουν νέα τμήματα jazz, rock, blues και αυτοσχεδιασμού για όλα τα όργανα!

OΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΠΙΚΟ

O ταλαντούχος Βεροιώτης μουσικός, γέννημα-θρέμμα του Ωδείου, έχει αναλάβει τη διεύθυνσης της ορχήστρας μικρών κιθαριστών. Ο Θεόφιλος Μπίκος, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο Φίλιππος, είναι ήδη φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ στην ειδικότητα σύνθεσης, και τον Ιούνιο του 2014 πήρε το Πτυχίο κιθάρας με βαθμό Άριστα παμψηφεί με καθηγητή τον Κώστα Μπραβάκη. Εργάζεται στο Ωδείο ως καθηγητής κιθάρας. 

FILIPPOS GLEE CLUB: Η νέα γενιά του Ωδείου

  • Βασικές αρχές φωνητικής αγωγής και performance.
  • Τρίφωνη μικτή νεανική Χορωδία κλασικού ρεπερτορίου.
  • Δίφωνη μικτή νεανική Χορωδία σύγχρονου jazz, blues, pop, rock και Ελληνικού ρεπερτορίου. Διεύθυνση: Νεφέλη Μπραβάκη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νέοι της περιοχής ανεξάρτητα από το μουσικό τους επίπεδο. Η συμμετοχή στα χορωδιακά σύνολα του Ωδείου είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ:

  • Μουσική προπαιδεία για παιδιά 4,5 ώς 7 χρόνων.
  • Μουσική θεατρική αγωγή για  παιδιά μέχρι 10 χρονών
  • Τα πρώτα βήματα στη μουσική για παιδιά 3 ώς 4 χρονών, με συμμετοχή γονέων.

Διδάσκει η μουσικοπαιδαγωγός και συγγραφέας Εύα Ιεροπούλου

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ – ΦΥΤΩΡΙΟ: Για παιδιά 4 ώς 9 χρόνων. Διεύθυνση: Όλια Λαβασίδου

Οι εγγραφές συνεχίζονται!

 
Ωδείο Φίλιππος
Παρ. Αγγέλλων 7, Βέροια (πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ: 2331067060
 

dyslexia centers

studio 5

logomageia

sidiropoulos

meimaridis

studio 69