Νάουσα: Μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Αριστοτέλη (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας & Περιοχής "Ο Αριστοτέλης" σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Νάουσας, διοργάνωσε το Σάββατο 27 Αυγούστου, στον ειδυλλιακό χώρο του Συνεδριακού Πολιτιστικού Κέντρου της Σχολής Αριστοτέλους, μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα έντεχνης μουσικής της Μαριάννα Ζάχου, αφιερωμένη στα “φυσικά” του φιλόσοφου Αριστοτέλη, αναδεικνύοντας την ποιητική πλευρά του Σταγειρίτη.

Χαιρετισμό απηύθηνε η Δημοτική Σύμβουλος &Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στέλλα Αραμπατζή και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτριος Μάντζιος.

Η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας & Περιοχής "Ο Αριστοτέλης" με στόχο την διαφύλαξη και συνέχιση της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς, στα πλαίσια του «2016 Έτος Αριστοτέλη» διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Φθινοπωρινές εκδηλώσεις Αριστοτέλη». Η σημερινή ήταν η πρώτη.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Η Μαριάννα Ζάχου, στην έναρξη του προγράμματος, ανέγνωσε ένα ποίημα του κου Αντιφάκου, Γραμματέα του Συλλόγου, για να θυμηθεί το κοινό ότι σε αυτόν τον χώρο δίδαξε ο Αριστοτέλης και συνύπαρξε με τον μαθητή του, Αλέξανδρο.

Οι θεατές απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά σε έναν μαγικό τόπο.