Εξαιρετικό μουσικό "πάντρεμα" Σμύρνης - Κρήτης στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Αγαπημένα τραγούδια από τη Σμύρνη, τα παράλια της Μικράς Ασίας και την Κρήτη «παντρεύτηκαν» στην Βέροια με ένα μοναδικό τρόπο, μέσα από απρόβλεπτες μουσικές και ερμηνευτικές συναντήσεις.

Ο Δημήτρης Μπάσης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Ειρήνη Δερέμπεη, ο Κάρολος Κουκλάκης και η FideKöksal, ανέβηκαν στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους στη Βέροια, και παρουσίασαν τη μουσική παράσταση “Τι σε μέλει εσένανε από πού είμαι εγώ”, ενώνοντας τις δύο πατρίδες και μεταφέροντάς μας νοερά στο μύθο και στη γοητεία μιας άλλης εποχής.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Αγαπημένα τραγούδια ερμηνεύτηκαν από κορυφαίους τραγουδιστές και καθήλωσαν για ένα τρίωρο το Βεροιώτικο κοινό που σχεδόν γέμισε το Θέατρο Άλσους.

Μαζί τους, οι χορωδίες «Μουσική Πολυφωνία», «Μονόγραμμα», έβαλαν τις δικές τους υψηλού επιπέδου πινελιές. Επίσης τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων Κρητικών, Μικρασιατών «έντυσαν» χορευτικά την μουσική παράσταση, ξεσήκωσαν το κοινό και χειροκροτήθηκαν παρατεταμένα και θερμά.

Συνοδοιπόροι μας σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι μνήνης, χαράς, νοσταλγίας, κεφιού ήταν οι εξαίρετοι σολίστες Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Δημήτρης Καζάκης (βιολί), Γιώργος Παππάς (νυκτά), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Δημήτρης Πούλιος (κανονάκι), και ο Τάκης Φραγκούς (κοντραμπάσο), ο οποίος είχε και την επιμέλεια της ορχήστρας.