Έφτασε η ώρα για την 1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών στη Νάουσα

Δυο μέρες μόνο μας χωρίζουν από την 1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών στη Νάουσα. Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη ένα σπουδαίο γεγονός με πολιτιστικό και κυρίως μουσικό ενδιαφέρον. Δεκατέσσερις χορωδίες του νομού, αλλά και άλλων περιοχών(Θεσσαλονίκη, Ελασσόνα, Κοζάνη, Ν. Μάδυτος, Κοζάνη, Αιγίνιο, Γιαννιτσά κα) και πάνω από 530 χορωδοί-παιδιά θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα διήμερο που φιλοδοξεί να προσφέρει δυνατές μουσικές συγκινήσεις!

Τη διοργάνωση, που τελεί υπό την αρωγή του Δήμου Νάουσας-Αντιδημαρχία Πολιτισμού, έχει αναλάβει και παρουσιάζει ως παρθενική του εκδήλωση ο νεοσύστατος Σύλλογος Πολιτισμού ενCANTO υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της μουσικοπαιδαγωγού Δήμητρας Μητρέντση. Αμέριστοι συμπαραστάτες έχουν σταθεί από την αρχή οι χορηγοί και οι εθελοντές των εκδηλώσεων.

Οι 2 κεντρικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο και την Κυριακή στις 6.00μμ. Επιπλέον παράλληλες δράσεις θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προκράτηση αριθμημένων θέσεων στο τηλ 6948180320.