Live Rock & Punk από τους VOODOO HEALERS στο «Γρανάζι»

Μετά από 20 ζωντανές εμφανίσεις σε 6 διαφορετικές χώρες, 8.000 χιλιόμετρα, πολύ ιδρώτα, δάκρυα συγκίνησης και λίγο αίμα που και που οι VOODOO HEALERS επιστρέφουν στην πατρίδα τους, την Ελλάδα. Το Ελληνικό Ροκ συγκρότημα που είναι γνωστό πλέον σε όλον τον κόσμο με τις δικές του δημιουργίες, βρίσκεται στην Νάουσα για μία και μοναδική νύχτα στο ΓΡΑΝΑΖΙ, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, μετά τις 10. Για τους λάτρες του Ροκ και Πάνκ μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά. 

Το επίκαιρο τους τραγούδι είναι το Punk Rebel Song και είναι πραγματικά σε ρυθμό και μελωδία που συναρπάζει το κοινό. Το συγκρότημα αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα της Ροκ μουσικής στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Συνεχίζει τις εμφανίσεις του και στην Ελλάδα, όπου βρίσκεται μέχρι αρχές Απριλίου, επόμενες πόλεις σταθμοί θα είναι Ιωάννινα, Φλώρινα, Αθήνα, Κόρινθο, Λαμία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Καβάλα. Μετά ξεκινάν μία πανευρωπαϊκή περιοδεία.

Το συγκρότημα αυτό υπάρχει με την γνωστή πλέον ονομασία από το 2003. Οι πρώτες συναυλίες τους ήταν σαν πάρτι, όπου έπαιζαν κομμάτια από γνωστά άλλα συγκροτήματα της εποχής όπως: The Stooges, MC5, The Ramones, The Clash, αλλά συμπεριλάμβαναν αι κάποια δικά τους κομμάτια, που είχε γράψε ο "Fast" Chris Healer. Το 2006 γίνεται πλέον πραγματικότητα ο πρώτος δίσκος με 11 τραγούδια όλα γραμμένα από το ίδιο το συγκρότημα. Και από εκεί και πέρα τους βρίσκουμε στην μουσική σκηνή με δικές τους επιτυχίες. 

Ώρα έναρξης 10.00 μμ

https://youtu.be/IsAzClvQ-JE