Μουσική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο παρουσίασε η Χορωδία του Προμηθέα (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Δευτέρα το απόγευμα η Χορωδία του Π.Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ παρουσίασε, στο Κινηματοθέατρο «Σταρ», την μουσική εκδήλωση «Για να γυρίσει ο ήλιος…», αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Από νωρίς πλήθος κόσμου πλημμύρισε τον χώρο. Οι ερμηνείες ήταν εξαιρετικές και η μουσική ταξίδεψε τους περισσότερους σε αλλοτινά χρόνια.

Ακούστηκαν τα τραγούδια: Άρνηση, Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί, Το γελαστό παιδί, Το ακορντεόν, Ο Λεβέντης, Αχ, χελιδόνι μου, Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο, Μην ξεχνάς τον Ωρωπό, Αρνιέμαι, Είμαστε δυο, Διότι δε συνεμορφώθην, Ένα το χελιδόνι, Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητές, Προσκύνημα

Στο πιάνο και τη διεύθυνση της χορωδίας ήταν ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Συνόδευσαν οι μουσικοί: Χρήστος Δημόπουλος (μπουζούκι), Λάζαρος Μπίντσης (σαξόφωνο), Γιάννης Γεωργουδάκης (κιθάρα) και Δημήτρης Δημάκος (κρουστά).
Η Ελένη Σοφούλη επιμελήθηκε την παρουσίαση – αφήγηση της εκδήλωσης.

Την χορωδία απαρτίζουν οι:

Αθανασάκη Δ, Αθανασιάδου Μ, Απαζίδου Ο, Βίντεν-Ιωσηφίδου Τα, Βοργιατζίδης Π, Γαλανομάτη Λ, Γεωργίου Γ, Γούτα Σ, Ευστρατιάδου Δ, Καραγιάννης Α, Καρολίδης Δ, Καρολίδου Χ, Κατεργιαννάης Μ, Κόγια Α, Κόγιας Ν, Κόγιας Σ, Κυπαρισοπούλου Κ, Μπαλτατζίδου Ε, Μουκονη Ε, Μυρίδου Σ, Ορδουλίδου Ε, Παραστατίδου Ε, Περηφανοπούλου Μ, Πραπαβέση Σ, Πραπαβέσης Κ, Σαββίδης Σ.

Ευχαριστίες στους μουσικούς, τα μέλη, τους υπεύθυνους του «Σταρ» και τον Ίτσκο Γρηγόρη (δημιουργία αφίσας & προγράμματος) εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κος Διονύσης Καρολίδης. Αναφέρθηκε στα 40 χρόνια ιστορίας τους συλλόγου, τον χρόνο και το μεράκι που απαιτείται από τα μέλη για να γίνονται τέτοιες δράσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γενικά οι σύλλογοι. Ο Κος Καρολίδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, επειδή ο σύλλογος όπως υποστήριξε δεν είχε την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, ώστε να του παραχωρηθεί χώρος, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού για την παράσταση που θα δώσει η θεατρική ομάδα  του συλλόγου.

Στη λήξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Ο λαχνός που κερδίζει την τηλεόραση είναι ο αριθμός 3.150. Ο τυχερός θα πρέπει να απευθυνθεί στα μέλη του συλλόγου.

{globalflash.gallery 137}