Ξεκινά η παιδική και παραδοσιακή χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας - Πρόγραμμα μαθημάτων

 

Αν η μουσική είναι αγάπη παίξε κι άλλο, μη σταματάς, ξέπλυνε την ψυχή από τη σκόνη της καθημερινότητας, πέταξε με τα φτερά που σου δίνει και ταξίδεψε στο όνειρο μαζί της. Τα πιο ωραία όνειρα, τα πιο ευτυχισμένα μόνο η μουσική στα δίνει. 

Η παραδοσιακή μουσική είναι ένας θησαυρός ανεκτίμητος που μας καλεί να τον γνωρίσουμε, να μυηθούμε στα μυστικά της και να ταξιδέψουμε στα όμορφα μονοπάτια της.

Με σκοπό τη διάδοση της παραδοσιακής μουσικής το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Νάουσας συνεχίζει και φέτος το τμήμα παραδοσιακής χορωδίας ενηλίκων όπου διδάσκει ο Χρήστος Τσίτσης.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στην παρέα μας όσοι και όσες επιθυμείτε, να γνωρίσετε τα διαμάντια της παραδοσιακής μας μουσικής, να τραγουδήσετε μαζί μας σ' ένα ευχάριστο μουσικό, φιλικό περιβάλλον, στις συναντήσεις μας που γίνονται κάθε Τετάρτη στις 8.00 μ.μ. στο σπίτι του Λυκείου Παύλου Μελά 8.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Τα παιδιά είναι οι συνεχιστές της ζωής μας. Μέσα από αυτά προωθούμε ένα μέλλον, όπου οι ρίζες μας γερά θεμελιωμένες μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε με αισιοδοξία για τη συνέχιση της ελληνικής παράδοσης. Είναι το δέντρο που θ' απλώσει τα κλαδιά του και με τα φύλλα του θα δροσίσει τις ψυχές μας.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας συνεχίζει και φέτος το παιδικό τμήμα της παραδοσιακής χορωδίας με σκοπό να μυήσει τα παιδιά με δάσκαλο τον Αποστόλη Ζαφειρίου στην παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική.

Με χαρά μας θα σας υποδεχτούμε στο σπίτι του Λυκείου Παύλου Μελά 8 κάθε Τετάρτη στις 6.00μ.μ. να περάσουμε μία ώρα ευχάριστα γεμάτα μουσική.

Πρόγραμμα μαθημάτων 

Λυκειακή χρονιά 2015-2016

Το πρόγραμμα των μαθημάτων όλων των τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας είναι το εξής:

Χορευτικά τμήματα παιδιών, κάθε Σάββατο στις 3.30μμ, 4.15μμ, 5.00μμ, 5.45μμ
Χορευτικά τμήματα εφήβων, κάθε Σάββατο στις 6.30μμ, 7.15μμ
Χορευτική ομάδα εμφανίσεων, κάθε Σάββατο 8.00-9.30μμ
Χορευτικές ομάδες ενηλίκων, κάθε Τετάρτη και κάθε Κυριακή στις 6.30-8.30μμ
Χοροδιδάσκαλος, Άκης Τσιάρκας

Τμήμα παιδικής χορωδίας, κάθε Τετάρτη στις 6.00μμ
Διδάσκει ο Αποστόλης Ζαφειρίου

Τμήμα χορωδίας ενηλίκων, κάθε Τετάρτη στις 8.00μμ
Διδασκαλία, Χρήστος Τσίτσης