Μαθήματα πιάνου από τον Παναγιώτη Τροχόπουλο στο Ωδείο της Μητρόπολης

troxopoulos12

Ο Παναγιώτης Τροχόπουλος, όπως ήδη πολλοί γνωρίζουν, κατέχει μια πιανιστική τεχνική την οποία θα ζήλευαν αμέτρητα κορυφαία ονόματα που κυκλοφορούν στη διεθνή αρένα- κάτι το όποιο άλλωστε ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ανά πάσα στιγμή με μια απλή επίσκεψη στο κανάλι του στο Youtube.

Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πως η τεχνική σε τεράστιο βαθμό ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ μέσω ορισμένων καθαρά πρακτικών συμβούλων τις οποίες ΜΟΝΑΧΑ ένας επαγγελματίας αυτού του επιπέδου είναι σε θέση όχι μονό να γνωρίζει αλλά και, κυρίως, να ΑΝΑΛΥΕΙ αποτελεσματικά και με υπομονή σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κομμάτι.

Στο ΩΔΕΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ (Βέροια/Νάουσα) μπορείτε να γραφτείτε στην τάξη του Παναγιώτη Τροχόπουλου.

Μέσα σε ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα θα διαπιστώσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ μια σαφή αίσθηση πολύ μεγαλύτερης ΑΝΕΣΗΣ μπροστά στο πιάνο (σε περίπτωση δηλαδή που ήδη έχετε μια εξοικείωση με το αντικείμενο)- κάτι που θα μετατρέψει την καθημερινή σας μελέτη σε μια ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ διαδικασία και θα εξοικονομήσει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ώρες από τη ζωή σας.

Θα είσαστε λοιπόν απόλυτα ήσυχοι, βλέποντας τα λεφτά σας να επιφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και συνειδητοποιώντας πως με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί κανείς να πετύχει πολλά χωρίς ποτέ να αφιερώσει υπερβολικό χρόνο.

http://www.odeio-imv.gr/Επικοινωνία

www.trochopoulos.gr 

www.youtube.com/user/pan141182 

* Με την ειδική έγκριση του Δεσπότη μας ο όποιος εκτάκτως προσκάλεσε τον Παναγιώτη στο διδακτικό προσωπικό.