Ο Παντελής Θαλασσινός στις 25 Ιουλίου στη Νάουσα

thalasinos34

Ο Παντελής Θαλασσινός μετά την εξαιρετική χειμερινή του εμφάνιση στην Βέροια, θα βρεθεί το καλοκαίρι ξανά στην Ημαθία. Στις 25 Ιουλίου θα εμφανιστεί στη Νάουσα. Ο Παντελής Θαλασσινός , με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, με την υπέροχη χροιά της φωνής του, θα ταξιδέψει  τον κόσμο το φετινό καλοκαίρι στα μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών με τα τραγούδια του. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών.

Είναι από τις φορές που σε μια συναυλία ακούγονται τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που απολαμβάνουμε σήμερα είναι το «Εισιτήριο στην Τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» « Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», « Κράτα για το τέλος», ... Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό αλλά και ως ερμηνευτή.

Επίσης θα παρουσιάσει και καινούρια τραγούδια που αγαπιούνται αμέσως από τον κόσμο. Άλλωστε όπως συνηθίζεται στα προγράμματά του, ο Παντελής Θαλασσινός "παίζει" με τον κόσμο, γίνεται ένα μαζί του. Και το πετυχαίνει και με το παραπάνω, αφού ξεσηκώνει τον κόσμο πού χορεύει στα διαζώματα.