Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές με θέμα "Αειφορία"

Η περιβαλλοντική ομάδα του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας σε συνεργασία με την φωτογραφική ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις», διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Αειφορία» σε φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Ημαθίας. Λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής  μπορείτε να βρείτε στο τέλος της ανάρτησης. Η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής λήγει στις 30 Απριλίου 2015.

Αποστολή συμμετοχών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουνε όλοι οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Ημαθίας.Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 3 φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουνε σαν θέμα την «αειφορία». Η αποστολή των φωτογραφιών πρέπει γίνει σε ψηφιακή μορφή αρχείων JPG στον mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η ψηφιακή επεξεργασία των φωτογραφιών επιτρέπεται. Δεν επιτρέπεται να αποσταλούν φωτογραφίες που κατέβηκαν από το διαδίκτυο ή ανήκουν σε τρίτους. Θα γίνεται έλεγχος και αυτόματος αποκλεισμός του διαγωνιζόμενου.

Δε θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν διακριθεί σε άλλον διαγωνισμό στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που αυτό γίνει αντιληπτό θα ακυρώνεται η συμμετοχή του διαγωνιζόμενου.

Τα ονόματα των αρχείων πρέπει να έχουν την μορφή: Επίθετο-Όνομα-01.jpg, Επίθετο-Όνομα-02.jpg, Επίθετο-Όνομα-03.jpg

Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστείλει και τα στοιχεία επικοινωνίας του:

Τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και E-mail.

Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει μέσω κριτικής επιτροπής η οποία θα απαρτίζεται από τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας «Αντίθεσις». Οι τρεις φωτογραφίες με τις περισσότερες ψήφους θα βραβευθούν με έπαινο. Οι βραβευμένες και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση.

Τελευταία μέρα αποστολής ορίζεται η 30 Απριλίου 2015. Όλα τα έργα που θα συμμετέχουν στην έκθεση αποτελούν ιδιοκτησία του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να φωτογραφίσουν,
να αναπαράγουν, να καταχωρήσουν, να μεταδώσουν ή δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο τα έργα, για την καταγραφή, την έρευνα ή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης.

Οι διοργανωτές θα χειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ασφάλεια κάθε έργο και δεν θα αναλαμβάνουν την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς λόγω αναπόφευκτων ατυχημάτων, όπως μια φυσική καταστροφή.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω αναγραφόμενων όρων.

antithesisphoto.wordpress.com