Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταγαροχωρίου παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του στο Μουσικό Σχολείο και μεταφέρεται στο Δημοτικό Σχολείο

tagaroxori politistikos

Στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου, το οποίο έχει καταργηθεί και είναι κλειστό, πρόκειται να μεταφερθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταγαροχωρίου και οι εγκαταστάσεις του συλλόγου στην είσοδο του χωριού θα χρησιμοποιηθούν από το Μουσικό Σχολείο που πρόκειται να ανεγερθεί εκεί.

Με αίτηση, ο πρόεδρος του Αθλητικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ταγαροχωρίου «Ο ΕΡΜΗΣ», ζήτησε να μεταφερθεί το Πολιτιστικό Κέντρο από την άκρη του χωριού, (από το 167 αγροτεμάχιο) στο χώρο του δημοτικού σχολείου, το οποίο δεν λειτουργεί και πρότεινε οι αίθουσες του πολιτιστικού κέντρου να χρησιμοποιηθούν ως χώρος σχολείου. Παράλληλα από την Υπηρεσία Δόμησης, έχει ξεκινήσει η μελέτη τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου για το χώρο ανέγερσης του Μουσικού σχολείου Βέροιας και Χώρου πολιτισμού, στο υπ αριθ 167 αγροτεμάχιο του Ταγαροχωρίου.

Για την συγκεκριμένη μεταβολή, υπάρχει θετική γνωμοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας και απομένει η τελική έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.