Η ΚΕΠΑ έκοψε την βασιλόπιτα - Το φλουρί στον Δήμαρχο

kepa pita3

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή η ΚΕΠΑ Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Απ' Αλλού" και εκτός από τους εργαζόμενους στην επιχείρηση και τον πρόεδρο Γιώργο Σοφιανίδη, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θεόφιλος Κορωνάς, Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Λυκοστράτης, Άρης Λαζαρίδης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κούτρας, Θανάσης Σιακαβάρας, Πετρούλα Παπαδήνα.

Στην κεντρική βασιλόπιτα, το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του δημάρχου. Στην βασιλόπιτα των εργαζομένων, βρέθηκε στο κομμάτι της δασκάλας μπαλέτου Ειρήνης Θανασούλη (δώρο ένα ρολόι προσφορά από το κατάστημα του Μιχάλη Τρανίδη). Τέλος στην βασιλόπιτα των μέσων ενημέρωσης, το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του σάιτ "Βεροιώτης".

kepa pita4

Στον χαιρετισμό του ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης σημείωσε: "Είναι μια εποχή που πρέπει να σκεφτόμαστε δυνατά, να μιλάμε δυνατά, να διεκδικούμε. Πάρα πολλοί ρωτάνε, "καλά ρε εσείς τι κάνετε εκεί πέρα; γιορτή, χαρά, τραγούδια...". Μάλλον όσοι το ρωτάνε αυτό δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται εκεί πέρα, στον χώρο τον δικό μας. Πιστεύουν ότι εμείς δουλεύουμε για να γεμίσει η πόλη μουσικούς, καλλιτέχνες, ζωγράφους, ποιητές. Όχι δεν είναι ακριβώς αυτό. Εκεί εμείς διαμορφώνουμε συνειδήσεις, ατομικές συμπεριφορές, ελεύθερα πνεύματα με δύναμη, φαντασία και πρωτοβουλία. Γιατί; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι η βάση της κοινωνίας. Φτάσαμε σήμερα κι όλοι αναρωτιώμαστε τι θα γίνει αύριο. Τίποτα δεν θα γίνει. Αν η βάση που πατάμε είναι σάπια, τελείωσε...Το άτομο συγκροτεί το σύνολο. Αν η ατομική βάση είναι χαμηλή, δεν μπορείς να συγκροτήσεις δυνατή συλλογική βάση, ότι και αν μαζέψεις. Αν αυτό γίνει κατανοητό έχουμε ελπίδα, αν όχι, φοβάμαι ότι το πράγμα δεν θα σταματήσει εδώ. Και κάτι ακόμη. Η επανάσταση δεν θα γίνει από επάνω. Δεν θα έρθει να την κάνει κάποιος για εμάς. Από εμάς θα γίνει η επανάσταση. Αν δεν διαμορφώσουμε το καινούριο, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα".

kepa pita5

kepa pita6

kepa pita7