Η Θρακική Εστία Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας μας, με παρουσία τοπικών αρχών, μελών, χορευτών, φίλων και συνεργατών του συλλόγου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Μάζας ο οποίος μας μετέφερε της ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα.

Στην Βασιλόπιτα τυχερός στο φλουρί ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος  κ. Απόστολος Νεστορόπουλος που πήρε ως δώρο ένα βιβλίο από τις εκδόσεις μας, από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν τυχερή στάθηκε η κ. Βάσω Πλιάτσιακα (μέλος μας), όπου ως δώρο πήρε προσκλήσεις για τον χορό που διοργανώνει η Θρακική Εστία Βέροιας, και στο παιδικό του χορευτικού τμήματος ο νεαρός Λεπιδάς Δαβίδ.

thraki pita4

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης και Μπαρτζώκας, περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζίμα-Τόπη, ο εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ο δημοτικός σύμβουλος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς "Βάντα" Κώστας Ζιάκας ο Τόπης Αθανάσιος, ο  Μπαϊρακταρίδης Χάρης, μέλη μας και φίλοι της Θρακικής Εστίας Βεροίας.

"Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Τενεκετζόγλου-Μαλιάρα Ανθούλα για την συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά της και τον Φαναριώτη Αθανάσιο για την αδιάκοπη βοήθεια του σε όλες τις εκδηλώσεις μας" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.