Ποια τμήματα θα λειτουργήσουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βεργίνας "Αιγές"

Κατά την περίοδο 2019-2020 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές» προτίθεται να λειτουργήσει τα εξής τμήματα:

 

1. Τμήμα εκμάθησης ποντιακών χορών: παιδικό (6-12 ετών) και εφηβικό/ενηλίκων. Τα μαθήματα παραδίδονται από τον έμπειρο χοροδιδάσκαλο Γιώργο Μητρόπουλο. Υπεύθυνη τμήματος: Μάρθα Μουρατίδου.

2. Τμήμα εκμάθησης ντόπιων χορών: παιδικό (6-12 ετών) και εφηβικό/ενηλίκων. Τα μαθήματα παραδίδονται από τον έμπειρο χοροδιδάσκαλο Ιωάννη Τσιρογιάννη. Υπεύθυνη τμήματος: Μαρία Ζησέκα.

3. Τμήμα χορωδίας (μικτό) υπό την διεύθυνση της γνωστής σοπράνο Ελένης Αναγνώστου. Υπεύθυνος τμήματος: Θεόδωρος Γκόγκος.

4. Τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας και νταουλιού (παιδικό). Τα μαθήματα παραδίδονται από τον Γ. Μητρόπουλο. Υπεύθυνη τμήματος: Ευδοξία Μανωλοπούλου.

5. Τμήμα εκμάθησης κλασικής κιθάρας (παιδικό). Τα μαθήματα παραδίδονται από τον Γ. Μητρόπουλο. Υπεύθυνη τμήματος: Ευδοξία Μανωλοπούλου.

6. Τμήμα θεατρικής αγωγής: παιδικό 6-13 ετών, «Τα Αστεράκια μας», υπό την καθοδήγηση της Γ.Γ. του Συλλόγου Μάρθας Μουρατίδου. Υπεύθυνος τμήματος: Ιωακείμ Στάθης.

7. Τμήμα χειροτεχνίας: παιδικό 6-13 ετών, υπό την καθοδήγηση του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Τάνιας Ανδρεάδου. Υπεύθυνη τμήματος: Μάρθα Μουρατίδου.

8. Τμήμα ζωγραφικής: παιδικό 6-12 ετών (και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον μπορούν να λειτουργήσουν επίσης νηπιακό και εφηβικό). Τα μαθήματα παραδίδονται από την έμπειρη εικαστικό και παιδαγωγό Κατερίνα Αναστασίου. Υπεύθυνη τμήματος: Εύα Κοντογουλίδου.

9. Τμήμα φωτογραφίας: ενηλίκων (εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον). Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τον έμπειρο φωτογράφο Παναγιώτη Φτάρα. Υπεύθυνη τμήματος: Εύα Κοντογουλίδου.

"Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να συνεργαστούμε, να χορέψουμε, να μάθουμε μουσική και τραγούδια, να ζήσουμε τη μαγεία του θεάτρου και των δημιουργικών εικαστικών τεχνών, να γνωρίσουμε και να διατηρήσουμε αλλά ταυτόχρονα και να μεταδώσουμε -μέσα από τις ποικίλες δράσεις του συλλόγου μας- την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας!", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η έναρξη όλων των τμημάτων θα γίνει τον Οκτώβριο.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους των τμημάτων:

- Τμήματα εκμάθησης ποντιακών χορών και χειροτεχνίας: Μάρθα Μουρατίδου 6973601420

- Τμήμα εκμάθησης ντόπιων χορών: Μαρία Ζησέκα 6986844635

- Τμήμα χορωδίας: Θεόδωρος Γκόγκος 6977332092

- Τμήματα εκμάθησης ποντιακής λύρας, νταουλιού και κλασικής κιθάρας: Ευδοξία Μανωλοπούλου 6981769574

- Τμήμα θεατρικής αγωγής: Ιωακείμ Στάθης 6974656021

- Τμήματα ζωγραφικής και φωτογραφίας: Εύα Κοντογουλίδου 6976174934