Παύλεια: «Στα βήματα του Παύλου». Καλλιτεχνική εκδήλωση λόγου και μέλους-τιμητικές διακρίσεις (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου το βράδυ, στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας, πραγματοποιήθηκε η Καλλιτεχνική εκδήλωση λόγου και μέλους με τίτλο : «Στα βήματα του Παύλου».

Στην εκδήλωση το Θεατρικό Εργαστήρι παρουσίασε το ομώνυμο μουσικοθεατρικό ανάγνωσμα, μία νέα παραγωγή με την ευκαρία της 25ετίας των Παυλείων.

Στα αναλόγια ερμήνευσαν η κ. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη και ο κ. Μιχάλης Λιάγγος, ενώ την παράσταση πλαισίωσε πολυμελής Βυζαντινός χορός του Συλλόγου Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Νομού Κοζάνης «Οι Τρεις Ιεράρχες» υπό την διεύθυνση του κ. Αναστασίου Καγκαρά.

Το έργο συνέγραψε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, ο οποίος παρουσίασε και την εκδήλωση, ενώ την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Μοναχός Γεράσιμος Μπεκές.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε το χρυσό μετάλλιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων σε συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από την Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες σχολείων (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) της Ημαθίας και αθλητικών φορέων που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε καθώς και τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

{jlex}flickr:72157709281251498{/jlex}