Εορταστικό τριήμερο στην Αλεξάνδρεια

alexandria pnevmatiko

Εορταστικό θα είναι αυτό το τριήμερο στην Αλεξάνδρεια. Η ΚΕΔΑ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και γιορτές για παιδιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 6:00μμ μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας για να παρακολουθήσετε τη Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π.» από το Κ.Δ.Α.Π. Κορυφής.

Την ίδια μέρα θα υπάρχει και φιλανθρωπικό bazaar με κατασκευές των παιδιών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Αλεξάνδρειας και Κορυφής.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ στον πεζόδρομο δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο, παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου υπό τους ήχους της ορχήστρας του Χρήστου Λαζαρίδη.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο στην εκδήλωση ''Μύρισε Χριστούγεννα'' με παρασκευή γλυκισμάτων από το 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας.

Στις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής πίσω από τη λέσχη Ποντίων η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας, διοργανώνει παιδική γιορτή και στη συνέχεια λαϊκή βραδιά και χριστουγεννιάτικο bazzar.