Ο «Προμηθέας» έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Προμηθέας» Βέροιας, το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα του συλλόγου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Λεωνίδας Αφεντούλης και στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου έκοψαν και μοίρασαν την βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους.

Υπήρχαν δύο βασιλόπιτες οπότε και δύο φλουριά, όπου έτυχαν οι Ελένη Μπαλτατζίδου από το τμήμα της Χορωδίας του συλλόγου και η Δώρα Ευστρατιάδου μέλος του ΔΣ και μέλος της Θεατρικής Ομάδας.

Οι τυχερές πήραν αντίστοιχα ως δώρο ένα τραπεζάκι από την επιχείρηση έπιπλα Κόγιας και μια εικόνα που φιλοτέχνησε η Τασούλα Κόγια.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσης Καρολίδης ενημέρωσε για τις επόμενες δράσεις που διοργανώνει ο σύλλογος του Προμηθέα. Όπως είπε την επόμενη Κυριακή 24/2 και ώρα 11πμ θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βεροιώτη δημοσιογράφου – συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα "Η Ημαθία στον 20ο αιώνα: Στιγμές της ιστορίας της". Επίσης ετοιμάζεται το θεατρικό της ομάδας ενηλίκων και περίπου σε έναν μήνα θα παρουσιαστεί μια ωραία κωμωδία. Η χρονιά μπήκε δυναμικά και για το παιδικό θεατρικό τμήμα, που απαρτίζεται από 20 παιδιά έως τώρα, κι ετοιμάζει μία θεατρική παράσταση του Βεροιώτη συγγραφέα Γιάννη Ταϊπλιάδη «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής» και θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι. Η Χορωδία ετοιμάζει επίσης μία ωραία εκδήλωση η οποία θα παρουσιαστεί αρχές Ιουνίου και θα έχει σχέση με την μετανάστευση, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Ιωσηφίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Παπαγιάννης, Γιώργος Γουλτίδης, Δημήτρης Τραπεζανλής, μέλη και φίλοι του συλλόγου και παιδιά από τα τμήματα του συλλόγου.