Νέα διοίκηση στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστικό Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στις 20-01-2019 έγινε η κατανομή των αξιωμάτων και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, έχει ως εξής:

Πρόεδρος Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου,

Α’ Αντιπρόεδρος Θεοδωρίδης Σπυρίδων του Γεωργίου

Β’ Αντιπρόεδρος Φωτιάδης Φιλοκτήμων του Γεωργίου,

Γ. Γραμματέας Τογκουσίδου Ευαγγελία του Αθανασίου

Ταμίας Ανεσίδου Ευσταθία του Ευσταθίου,

Εφ. Δημ. Σχέσεων Καπουρτίδης Χαράλαμπος του Κων/νου,

 

Εφ. Κ-Α Περιουσίας Απλακίδης Ηλίας του Χριστοφόρου

Εφ. Εκδηλώσεων Στεργιάδης Τριαντάφυλλος του Φωτίου

Εφ. Τμημάτων Κοτίδης Ιωάννης του Γεωργίου

"Αγαπητά μέλη και συνεργάτες, μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας (ΕΛΒ), μετά τις σημερινές εκλογές , αναλαμβάνουμε τη διοίκηση της Λέσχης μας, για τη διετία 2019-20.
Αποχαιρετούμε αλλά δεν αποχωριζόμαστε τον πρόεδρο της λέσχης κ. Παύλο Σαρημιχαηλίδη, την Α΄ αντιπρόεδρο κ. Αικατερίνη Χατζίδη και τον έφορο Κ-Α Περιουσίας κ. Ηλία Στολτίδη που αποχωρούν εθελοντικά από το ΔΣ της λέσχης και αφού τους ευχαριστήσουμε για την πολυετή, πολύπλευρη και συνεχή προσφορά τους στο σύλλογο, τους ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.

Η συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια που έχουμε την τιμή και την τύχη να ηγούμεθα ενός σπουδαίου και σημαντικού συλλόγου, με τη δική σας ψήφο, μας γεμίζει με ακλόνητη πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας δίνει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα αγωνιζόμαστε :

• για να διατηρήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τη γλώσσα του ποντιακού Ελληνισμού.
• για τη Διεθνοποίηση και τη Διεθνή Αναγνώριση και Καταδίκη της Γενοκτονίας των προγόνων μας Ελλήνων του Πόντου.
• για τη σύσφιξη των σχέσεων με άλλα αδελφά σωματεία, την αλληλεγγύη και τη στήριξη όλων των ποντίων αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου αυτά καταπατούνται.
• Για την συνέχιση της στήριξης της ΠΟΕ για την αλλαγή του νομικού και διοικητικού καθεστώτος του Ν.Π.Δ.Δ. Ιερού Ιδρύματος «Παναγία Σουμελά», έτσι ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον τρόπο διοίκησης και να επιτευχθεί η ουσιαστική ανιστόριση της Ιεράς Μονής.

Όλοι μαζί σαν οικογένεια θα συνεχίσουμε και θα πορευτούμε με θέληση το καλό και την πρόοδο της Λέσχης μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, μέλη και φίλους και ευχόμαστε η Παναγία Σουμελά να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία" ανέφερε ο νέος πρόεδρος.