Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Βέροιας: Προβολή της ταινίας ‘Freedom For Birth’ - ‘Οι γυναίκες ξανακερδίζουν τη γέννα’

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας, σε συνεργασία με την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, και με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas παρουσιάζουν την προβολή της ταινίας 'Freedom For Birth One World Birth', Toni Harman και Alex Wakeford, την Πέμπτη  11 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον.

Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το ανθρώπινο δικαίωμα στον τοκετό που αξίζουμε. Να διεκδικήσουμε τη γέννα που επιθυμούμε χωρίς άσκοπες ιατρικές και χειρουργικές παρεμβάσεις.

• Η διάρκειας της ταινίας freedom of Birth είναι 58 λεπτά.
• Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία: http://www.freedomforbirth.com/
• Τρέιλερ ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=mpjdC3kOyY0
https://www.youtube.com/watch?v=fA9YxNZ9U0k

Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά*.

*Tα χρήματα που θα μαζευτούν προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στο ENCA Hellas - Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα , το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσφορά και δράση των μελών του.

Θα ακολουθήσει σχολιασμός και ανοιχτή συζήτηση.

Είσοδος Ελεύθερη