Με επιτυχία διοργανώθηκε η 4η Γιορτή της Μητέρας στην Χαρίεσα (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Χαρίεσσας Άγιος Δημήτριος για την 4η Γιορτή της Μητέρας στις 13 Μαΐου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Χαρίεσσας λόγο του άστατου καιρού, ενώ αρχικά ήταν να γίνει στο πανέμορφο πάρκο όπου διεξάγεται κάθε χρόνο.

"Στην κατάμεστη αίθουσα οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν όμορφες κατασκευές με την τεχνική του decoupage παρέα με την δασκάλα του τμήματος decoupage του συλλόγου Φωφώ Χριστοφόρου, διαδραστικά παιχνίδια από την λογοθεραπεύτρια Ανθούλα Μπρούβαλη, face painting από την μοναδική Άννα Λαζαρίζου, διασκέδασαν με την καταπληκτική μουσική από τον Κώστα Τραψιώτη και απόλαυσαν πεντανόστιμα εδέσματα από τις κυρίες του συλλόγου και τον φούρνο «Θανασούλης». Χάρισαν στις μητέρες όμορφα αναμνηστικά δωράκια για την γιορτή τους και στο τέλος της μέρας γέμισαν τον ουρανό με χρωματιστά φαναράκια. Μια γιορτή θεσμός από τα ακούραστα μέλη του συλλόγου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη Μπαλτατζίδη και το MΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY τον Όπα Σωτήριο για την πολύτιμη βοήθεια τους και ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες με υγεία και ραντεβού του χρόνου στην 5η γιορτή της μητέρας με περισσότερες εκπλήξεις", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

{jlex}flickr:72157693721136082{/jlex}