Εγκαινιάστηκε το «Foyer» του ΚοιΣΠΕ Ημαθίας (φωτογραφίες, βίντεο)

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ημαθίας «Δεσμός» εγκαινίασε το νέο του καφέ «Foyer», που βρίσκεται στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμων.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος ΚΕΠΑ Λ. Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κοι.Σ.Π.Ε. Σ. Κουπίδης και ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» Η. Γραμματικόπουλος.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν:

 

Οι επισκέπτες μετά τον αγιασμό απόλαυσαν τα εδέσματα και το κρασί που προσφέρθηκε από το Κτήμα Αργυράκη, με τη συνοδεία μπλουζ μουσικής που εκτέλεσε ο μουσικός Σπύρος Μισοκέφαλος. 

Ο χώρος έχει διακοσμηθεί από δωρεές. Η οικογένεια του Γιάννη Παπαδόπουλου, του Μπάμπη και της Κωνσταντίνας δώρισαν το πιάνο που δεσπόζει στο κέντρο της αίθουσας, στην μνήμη της συζύγου και μητέρας τους, Ευαγγελία Τασιανοπούλου-Παπαδοπούλου.

Ο Αρχιτέκτονας Δημήτρης Κουκούδης με μεράκι διακόσμησε τον χώρο αφιλοκερδώς.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκτίθενται προϊόντα που παράγουν και τυποποιούν Κοι.Σ.Π.Ε. από διάφορες περιοχές της Ελλάδος (Δαφνή, Φωκίδα, Αχαΐα, Κέρκυρα κ.α.) και ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Σοφιανίδης, ο Πρόεδρος ΚΕΠΑ Λ. Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κοι.Σ.Π.Ε. Σ. Κουπίδης, ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» Η. Γραμματικόπουλος, ο Διευθυντής ΚΕΠΑ Γ. Καμπούρης, η Υπεύθυνη Προγραμματισμού ΚΕΠΑ Ν. Καραγιαννίδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Ν. Καρατζιούλα, ο Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφεριάρχη Ημαθίας Ν. Τσιούντας, τα μέλη του Επιμελητηρίου Τ. Γιάγκογλου, Γ. Κουτσιώφτης, Α. Σακαλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μ. Παπαϊωάννου και Χ. Κούτρας, ο Πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γ. Σαλιάγκας, μέλη και λήπτες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, εκπρόσωποι άλλων Κοι.Σ.Π.Ε., ο εκπρόσωπος του Στρατηγού και πλήθος πολιτών.

{jlex}flickr:72157663327332797{/jlex}