Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε ο Όμιλος Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας με την συνεργασία της Χορωδίας «Μουσική Πολυφωνία», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ομίλου, Χρύσα Λαμπροπούλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Μπίρδας, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα της εκκλησίας μας και τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη. Ακολούθησε η Πρόεδρος του Ομίλου, Βασιλική Ζιώγα, η οποία είπε ότι φέτος η εκδήλωση έγινε ανοιχτή, σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια, για να συμμετέχουν περισσότερα μέλη της κοινωνίας μας. «Νιώθουμε γεμάτοι χαρά, ευτυχία και αγαλλίαση με αυτό το αντάμωμα. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει δύναμη και ελπίδα. Με τα φιλανθρωπικά σας αισθήματα μας ενισχύεται οικονομικά, γιατί είναι πραγματικά δύσκολο το μεγάλωμα των παιδιών τη σήμερον ημέρα», είπε.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο από την Θεατρική Ομάδα της Γ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Μαρία Παπαδοπούλου, παιδιά του Ομίλου απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησε η χορωδία του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας υπό την διεύθυνση της μουσικού Ειρήνη Κουρκούλη.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τραγούδησε γνωστά κι αγαπημένα έντεχνα τραγούδια η Χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Κολοκοτρώνη και σε ενορχήστρωση Ειρήνης Κουρκούλη.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά του Ομίλου από τον Αρχιμανδρίτη π. Αθηναγόρα Μπίρδα.

Δείτε αποσπάσματα και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

{jlex}flickr:72157663743001628{/jlex}