Ο «Άρκτος» ευχαριστεί

Από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Όμιλο Αρκοχωρίου «Άρκτος» ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους (χωριανούς, φίλους και επισκέπτες) και φέτος στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας που έλαβαν χώρα στο Αρκοχώρι στις 18 & 19 Ιουλίου για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία.

Ευχαριστούμε ολόθερμα  την Εστία Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας, το τμήμα Λαογραφίας Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας , τον Πολιτιστικό σύλλογο Μονοσπίτων «Αγία Μάυρα», τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής, το  Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας καθώς και τους χορευτές του ομίλου μας «Άρκτος» για την υπέροχη παρουσία τους και την άψογη συνεργασία . Επιπλέον, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νάουσας «Πυρσός» για την ευγενική προσφορά των φορεσιών του για το παιδικό τμήμα του συλλόγου μας.

Επίσης ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία του τόπου για την παρουσία στο πανηγύρι μας, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσής μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά πολλές μέρες πριν και μετά, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση".