Εγκαινιάστηκε η ομαδική έκθεση φωτογραφίας για το Θέατρο στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Η ομαδική έκθεση για το Θέατρο, που διοργανώνει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου Βεροίας, εγκαινιάστηκε την Δευτέρα 27 Μαρτίου, στον δεύτερο όροφο του Χώρου Τεχνών Βέροιας.

Η έκθεση είναι μια προσπάθεια των φωτογράφων να πλησιάσουν τον χώρο ενός δρώμενου, να επηρεαστούν από το θεατρικό κείμενο και να αποτυπώσουν την μετάβαση του ηθοποιού στον ρόλο του.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας κος Κ. Βοργιαζίδης καθώς και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κος Β. Καρκατσέλης.

Δείτε τι δήλωσαν στο βίντεο και την ξενάγηση στην έκθεση από τον κ. Καρκατσέλη:

 

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:

Σάκης Αναστασόπουλος, Βασίλης Καρκατσέλης, Μαρία Λαμπριανίδου, Γιώργος Μαντάς, Σταύρος Ξηρός, Μένη Σεϊρίδου, Άγγελος Σοφιανίδης, Έλσα Τζιάνα και οι Γιάννης Γιαννέκας και Δημήτρης Γκιορτζής μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Βέροιας «Αντίθεσις».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 15 Απριλίου 2017.

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και τους υπόλοιπους μήνες με τις δράσεις που διοργανώνει η ΚΕΠΑ (διαγωνισμό χορού, εκδήλωση μουσικής), όπως είπε η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου.

{jlex}flickr:72157681911847635{/jlex}