Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Β. στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο στο Πανόραμα Βεροίας.

Μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά από τον πατέρα Ιωάννη και την κοπή της πίτας του Συλλόγου, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για υγεία, ελπίδα και πρόοδο σε όλα τα μέλη αλλά και σε όλο τον κόσμο, απονεμήθηκαν οι έπαινοι στους νέους φοιτητές, παιδιά της Λέσχης που εισήχθησαν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

elveklo8

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήτοι o πρόεδρος της Ε.Λ.Β. κ. Παύλος Σαρημιχαηλίδης έκανε το διοικητικό απολογισμό όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα της προηγούμενης διετίας παρουσιάζοντας με τάξη και συνέπεια το έργο της κάθε εφορίας καθώς και τον σχετικό οικονομικό απολογισμό. Μετά την κατάθεση του προγραμματισμού και του προϋπολογισμού για το 2017, τα μέλη της Λέσχης προέβησαν σε προτάσεις και τοποθετήσεις, συγχαίροντας ταυτόχρονα την διοίκηση για το πλούσιο και αξιόλογο έργο της.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος και η Γραμματέας κ. Φωστηροπούλου Ηρώ, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους και εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων, ευχήθηκαν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά.

elveklo6

Στη συνέχεια ακολούθησε η ετυμηγορία-ψηφοφορία των μελών της Λέσχης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία και ολοκληρώθηκε το απόγευμα.