Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Πολιτιστικό Κέντρο Κομνηνίου

 

To Πολιτιστικό Κέντρο Κομνηνίου είναι ένα νεοσύστατο κέντρο, που ασχολείται με τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, την Παράδοση και διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης, για τις δράσεις και τους σκοπούς του κέντρου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Προς όλους τους Οικογενειάρχες και την Παρέα τους ! To ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΜΝΗΝΙΟΥ διοργανώνει στις 13 Δεκεμβρίου, τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του στο όμορφο χωριό Κομνήνιο, μόλις 5 Km από τη Βέροια, από τον δρόμο του Προφήτη Ηλία!

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ μαζί με τα παιδιά σας και τη παρέα σας, να έρθετε στο όμορφο χωριό μας, να περπατήσουμε στο δάσος, να μαζέψουμε κάστανα & καρύδια, να απολαύσουμε και να νιώσουμε την Μητέρα Φύση και παράλληλα Μικροί και Μεγάλοι, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε μια όμορφη Κυριακή στο χωριό με:

- Μίνι bazaar χειροτεχνών (κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, καπνοθήκες, τσάντες, παιδικά είδη, κ.ά, όλα χειροποίητα)

- Μίνι bazaar από χειροποίητα φυτικά καλλυντικά, σαπουνάκια, σπιτικά λικέρ

- Facepainting

- Αφήγηση παραμυθιών για παιδιά

- Όλα τα παιδιά μαζί ζωγραφίζουν τον Άη Βασίλη

- Όλα τα παιδιά θα γράψουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη και ναι …θα πάρουν απάντηση!

- Έκθεση φωτογραφικού υλικού από τους κατοίκους του Κομνηνίου

- Παρουσίαση των δράσεων & εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Κομνηνίου

- Κληρώσεις δώρων όπως ταξίδια και εκπτωτικά κουπόνια από το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΜΝΗΝΙΟΥ!

- Δημιουργικό εργαστήριο για τα παιδιά και τους ενήλικες: Ως γνήσιοι crafters θα έχουν τα παιδιά οι ενήλικες την ευκαιρία να φτιάξουν όσα χριστουγεννιάτικα στολίδια – γούρια θέλουν, να τυλίξουν τα δώρα τους, να τα πάρουν μαζί τους. Το συμβολικό κόστος 10ευρώ καλύπτει τα υλικά δημιουργίας των.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Η Γιορτινή Εκδήλωσή μας θα ξεκινήσει 11.00 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 3.00 το απόγευμα. Είσοδος δωρεάν.

Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας και να απολαύσετε όλες τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που οι δημιουργοί μας έχουν ετοιμάσει μόνο για εσάς!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ και την ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!”

Τηλ. επικοινωνίας 6951.525602