Οι εορταστικές δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειδίου «Φίλιππος»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου  «Φίλιππος» θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους φίλους του, για το εορταστικό πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια των γιορτών.

“Στις 6/12 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της πλατείας, με την συμμετοχή της τοπικής κοινότητας και όλων των συλλόγων του χωριού.

Η ετήσια γιορτή Τσίπουρου που είχει προγραμματιστεί για τις 19/12/2015 ακυρώθηκε. 

Στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες των μελών μας. Επίσης η λέσχη ανάγνωσης θα παρουσιάσει την έκθεση βιβλίου και θα λειτουργήσει και δανειστική βιβλιοθήκη. Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες θα συνεχίσουν και στις 20/12 στον χώρο του συλλόγου.

Στις 27/12 ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα αναβιώσει το έθιμο Ρογκάτσια, και όπως κάθε χρόνο θα θέλαμε να μας ανοίξετε τα σπίτια σας για να βάλουμε μέσα παράδοση.....

Στις 16/1 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας, στον χώρο του συλλόγου μας ,με πλούσια εδέσματα, από τα μέλη μας, και θα ακολουθήσει χορός.

Το ΔΣ σας εύχεται καλές γιορτές και σας υπόσχεται να προσπαθήσει έστω και για λίγο να σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα της εποχής μας. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.