Μουσική βραδιά κι εκδρομή διοργάνωσε η Ντόλιανη

doliani feggari

Το Σάββατο 1 Αυγούστου στην αυλή του Παλιού Σχολείου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» διοργάνωσε μουσική βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού. Οι παρευρισκόμενοι με φόντο το φεγγάρι απόλαυσαν την υπέροχη, ρομαντική βραδιά ακούγοντας και σιγοτραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια που συνόδευσε με την κιθάρα της και τραγούδησε η κα Ρένα Μουταφίδου και κα Αναστασία Βαρακλή.

"Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Νίκο και κα Σουμέλα Αναστασίου από τα καταστήματα Bruno για την προσφορά των ποτών της εκδήλωσης, την κα Μουταφίδου Ρένα και Αναστασία Βαρακλή για τη αφιλοκερδή συμμετοχή τους όπως επίσης και τον Ευγένιο Βαρακλή για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλα τα παιδιά του χωριού που με την εθελοντική προσφορά τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

doliani pisina

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ», για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποίησε στις 29 Ιουλίου ημερήσια εκδρομή στο φανταστικό κόσμο της Waterland. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παιχνίδια στο νερό και να νοιώσουν μια «ανάσα» δροσιάς! Η εκδρομή ήταν δώρο του συλλόγου προς τους νεαρούς φίλους για την συμμετοχή τους και την πολύτιμή βοήθεια τους στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του συλλόγου όπως κατασκευή χειροποίητων ημερολογίων – γουριών, στήσιμο φάτνης και αναβίωση του εθίμου των Αλιγουτσάριδων. "Το Δ.Σ. του συλλόγου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τα παιδιά για τη βοήθειά τους σε όλες τις δράσεις που οργανώνονται και επιφυλάσσεται για περισσότερες" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.