Επιτυχημένες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου «Ποντιακά Νιάτα» στο Ζερβοχώρι

Με εκπληκτική συμμετοχή και εξαιρετικό κέφι πραγματοποιήθηκε το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου «ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ» Άνω Ζερβοχωρίου.

“Ως σύλλογος αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και των τριών τμημάτων του χορευτικού μας για την εμφάνιση τους, απέσπασαν το χειροκρότημα και τα καλύτερα σχόλια όλων των παρευρισκομένων στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα της Δάφνης και του Φίλιππου Επισκοπής που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς που το δύσκολο αυτό καιρό στηρίζουν το σύλλογο μας καθώς και τους εθελοντές μας που βοήθησαν στην όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης Κώστας, ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης Νίκος, οι αντιδήμαρχοι κ. Δάγγας Στέλιος και η κα. Πασχούλα Χρυσούλα, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παντζαρτζίδης Θανάσης, η κα. Λαζαρίδου Δέσποινα και η κα. Μπαλτατζίδου Δώρα, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αγγελοχωρίου, Πολυπλατάνου, Ζερβοχωρίου και Χαρίεσσας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής, την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας, την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας, την Εύξεινο Λέσχη Μαρίνας, την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, το σύλλογο Λιθαριάς, Ευστάθιος Χωραφάς της Πατρίδας, της Αψάλου, του Ριζού και το σύλλογο Άγιος Δημήτριος Χαρίεσσας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον κ. Αβραμίδη Γιάννη ο οποίος κάλυψε τηλεοπτικά το διήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το χοροδιδάσκαλο μας κ. Σουμελίδη Ηρακλή που βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά, αποτελεί τη ψυχή του συλλόγου μας και με το εκπληκτικό του έργο κάνοντας τα “Ποντιακά Νιάτα” έναν από τους ενεργούς συλλόγους του Νομού μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι αριθμοί των λαχείων που δεν έχουν βρεθεί για την πρώτη μέρα είναι 4553, 4523, 4374, 4337, 4264, 4199, 4355, 4111, 4551, 4214 και 4242, ενώ ο αριθμός του λαχείου της δεύτερης μέρας που κερδίζει το μεγάλο δώρο, ένα αλυσοπρίονο, είναι ο 4846.